Hope Davis 60 let


Hope Davis, herečka často opomíjená, nicméně pozoruhodně proměnlivá, jejíž rejstřík se neomezuje pouze na tuctové romantické komedie. Je známá z množství nezávislých filmů. Narodila se a vyrůstala v Englewoodu v New Jersey, kde studovala střední školu Tenafly a na níž také výrazněji projevila zájem o hraní. Jako teenager se učila baletu. Již od dětsví se zná s kolegyní Mirou Sorvino. Obě pojí dlouholeté přátelství a láska k řemeslu - už jako malé holky totiž sousedům předváděly, jaký herecký talent v nich dříme. Po škole se Hope přesunula do Londýna studovat na Královskou akademii dramatických umění. Poté se vrátila zpět do USA.

V roce 2005 si zahrála nesoucitnou a panovačnou sestru Gwyneth Paltrow ve filmové adaptaci divadelní hry Davida Auburna DŮKAZ, následovaný neméně působivým výkonem ex-manželky Nicolase Cage v PANU ROSNIČKOVI. V nejbližší době se objeví v dramatu Michaela Winterbottoma GENOVA. Hope je vdaná za Jona Patricka Walkera s nímž má dvě děti, dcery Georgiu a Mae.


23.3.1964
Englewood, New Jersey, USA
Hope Davis csfd

Asteroid CityCat PersonGreenland: Poslední úkrytRebel v žitěCaptain America: Občanská válkaDivoká kartaMocnější než slovaThe OrdainedOdpojitDomácí záležitostiOcelová pěstThe Miraculous YearZvláštní vztahyPodnájemníkSpálené mostySynecdoche, New YorkCharlie BartlettDevítkyPochybná slávaSkandálDůkazMatadorMůj kamarád gepardPan RosničkaMůj světO SchmidtoviTajné životy zubních lékařůFinalSrdce v AtlantiděTajemstvíMiluj bližního svéhoÚspěšný MumfordPodvodníciPříští stanice RájOtisky prstůV záběruCesta do městaGuyMr. WrongPolibek smrtiRun for CoverHráči se smrtíSám domaBoj o mocPerry MasonYour Honor


Aktualizace osobnostního profilu Hope Davis: 31.10. 2023 14:27