Madison Pettis 25 let


Madison Pettis je americká herečka, hlasová herečka a modelka. Prvním filmem této kudrnaté tmavovlasé slečny, byla rodinná sportovní komedie Plán hry. Madison tu měla velkou roli a jejím filmovým otcem byl slavný Dwayne Johnson alias The Rock. Byl to slušný start, ale mnohem více slávy v další kariéře přinesly Madison televizní seriály.

Velký filmový průmysl jí moc příležitostí nenabízel. V melodramatu Sedm životů měla jen malou roli a druhé a třetí pokračování komedie Čivava z Beverly Hills určitě nepatří ke snímkům, které by hercům nějak umožnily nějak vyniknout. Částečně jí to kompenzovalo náboženské drama Do You Believe? z roku 2015.

Madison se zatím nejvíc prosazuje v televizních seriálech, a to včetně animovaných – k jedné z jejích schopností patří i dobrá práce s hlasem  Má ráda fotbal (ten americký) a její nejoblíbenější činností je nakupování.


22.7.1998
Arlington, Texas, USA
Madison Pettis csfd

DeltopiaMargauxTakový normální klukPrci, prci, prcičky: Holky soběPup Star: Better 2GetherKouzelná orchidejDo You Believe?Lví hlídka: Návrat mocného řevuMostly Ghostly: Have You Met My GhoulfriendČivava z Beverly Hills 3That's What I AmČivava z Beverly Hills 2The Search for Santa PawsFree StyleHortonLetters to Santa: A Muppets ChristmasMostly GhostlySedm životůPlán hryFive PointsLví hlídkaFancy NancySofie PrvníZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiFosteroviThe Real O'NealsJake a piráti ze Země NezeměPhineas & Ferb


Aktualizace osobnostního profilu Madison Pettis: 2.4. 2024 22:49