Shenae Grimes 34 let


Půvabná kanadská herečka s irskými i italskými kořeny se narodila 24. října 1989 v Torontu a její první zajímavou vedlejší filmovou rolí byl v šestnácti letech životopis známé písničkářky Shanii Twain (SHANIA: A LIFE IN EIGHT ALBUMS) - v něm měla samozřejmě na starosti pouze mládí titulní postavy, tedy životní období mezi třinácti až šestnácti lety.

Definitivně však existenci kanadské rodačky zaznamenaly miliony diváků po celém světě až v roce 2008, kdy se společnost CBS rozhodla uvést spinoff populární ikony devadesátých let, seriálu BEVERLY HILLS 90210. Úvod nové řady nazvané prostě 90210 téměř doslova kopíruje děj původního seriálu a právě Shenae Grimes dostala jednu z klíčových rolí, Annie, dívku z kansaské rodiny, která se přistěhuje do Beverly Hills a nastoupí spolu se svým nevlastním bratrem Dixonem na tamní střední školu. Ačkoli se nové díly přeci jen nemohly rovnat popularitě někdejšího teenagerského kultu, vydobyly si slušnou diváckou přízeň a úspěšně přežily dvě seriálové sezóny - a s nimi i Shenae.

Dvacetiletá herečka momentálně bydlí - nepřekvapivě - v Los Angeles. Kromě účinkování v 90210 si stihla v roce 2009 zahrát například ve videoklipu krajanské kapely Our Lady Peace s názvem All You Did Was Save My Life. Jako své koníčky uvádí fotografování, nakupování a jógu. Má dvě tetování, jejím hereckým idolem je Natalia Portman a v roce 2008 ji časopis Forbes Magazine zařadil mezi deset nejprůlomovějších hvězd roku (Top Ten Breakout Stars).


24.10.1989
Toronto, Ontario, Kanada
Shenae Grimes csfd

When I Think of ChristmasThe RakeJak funguje láskaSandra Brown's White HotChristmas IncorporatedNewlywed and DeadThe Hazing SecretEmpire StateSugarVřískot 4Mrtví jako jáDegrassi Spring Break MovieOpravdový příběh hollywoodské hvězdičkyTáta za všechny penízeShaniaThe DetailiZombie90210: Nová generaceStřední škola Degrassi


Aktualizace osobnostního profilu Shenae Grimes: 3.11. 2023 06:20