Zachi Noy 70 let


Zachi Noy (známý též jako Zacki Noy, Remy Noy) v osmnácti letech nastoupil do vojenské služby a již v té době se prezentoval jako bavič v kabaretech a nočních klubech. Vystupoval také společně s Eli Gorensteinem jako vaudevillové duo komiků. Stal se jedním z nejpopulárnějších herců v Izraeli a poté v Německu, za čímž stojí role sympatického tlouštíka Johnnyho v osmidílné sérii komedií Lemon Popsicle, známé též u nás pod názvem Zmrzlina na klacku.

Uplatnil se rovněž v televizních seriálech a filmech, muzikálech pro děti, či televizních estrádách. V německé televizi se zúčastnil i tamní podoby reality show Výměna manželek (2013) a Big Brother Celebrity (2017).

Díky svému talentu a flexibilitě slavil úspěchy i jako zpěvák, vydal několik CD, jako spisovatel má na kontě kuchařku a knihu příhod z natáčení a vtipů. Pracoval také v dabingu.

Bydlí střídavě blízko Tel Avivu a v bavorském Mnichově. Je ženatý, s manželkou Miriam mají dvě děti a dvě vnoučata.


8.7.1953
Haifa, Izrael
Zachi Noy csfd

HahilolaManta, Manta - Zwoter TeilI Will ... Anything That MovesEuroClubTimelessProject Genesis: Crossclub 2MaftirMalý zrádceDny láskyEis am Stiel 9: Die Party geht weiterCrossclub: The Legend of the Living DeadRussian Roulette - Moscow 95Ach Shel Driks, Ha-Hakosem!Noční hrůzyLiebesgrüße aus der Lederhose 7 - Kokosnüsse und BananenOnat HaduvdevanimNeshika BametzachStarke ZeitenZmrzlina na klacku 8: Letní bluesCísařovy nové šatyMladá láskaZvedni kotvuVelvyslanecZmrzlina na klacku 5: Velká láskaCucáci na vojněDie unglaublichen Abenteuer des Guru JakobLov na zajíce 2Musíš vydržet, kámoNinja přicházíPeprná žvejkaHeiße KartoffelnArabische NächteImi HageneralitThe Magician of LublinZmrzlina na klacku 2: Stálá přítelkyněPopkorn a jahodová zmrzlinaZmrzlina na klackuHa-GanHamesh Ma'ot Elef ShahorHa-Chaim Ze Lo Ha-KolGisbertRamat Aviv GimmelEin Schloß am WörtherseeHeiß auf Eis - Das Beste aus Eis am Stiel


Aktualizace osobnostního profilu Zachi Noy: 20.2. 2024 06:07