Ronald Guttman 71 let


Belgický herec, divadelní a filmový producent Ronald Guttman se narodil 12. srpna 1952 v Uccle. Guttman se objevil v mnoha televizních pořadech, produkoval i divadelní a filmové projekty.

Větší role se mu dostalo v roce 1996 ve filmu KRAKATICE, kde si zahrál po boku Williama L. Petersena doktora Herberta Talleyje, který se snaží zastavit mořské monstrum. O dva roky později se objevil v seriálu SEX VE MĚSTĚ a také ve TŘETÍ HLÍDCE. V roce 2002 si zahrál ve filmu GURU a o dva roky později v seriálu ZTRACENI.

Účastnil se natáčení mnoha dalších filmů a seiálů, mezi které patří například OPILÝ SLÁVOU, seriál HRDINOVÉ z roku 2006, později filmy 27 ŠATŮ a MELODIE MÉHO SRDCE. Také si zahrál v několika epizodách seriálu DŽUNGLE RTĚNEK a nebo ve filmu 13, kde si zahráli Jason Statham a Mickey Rourke.


12.8.1952
Uccle, Belgie
Ronald Guttman csfd

The DuelIsle of HopeEither Side of MidnightSister of the GroomEntre deux trainsOn the Basis of SexBlack Magic for White BoysWanderlandNinaNoc v pouštiVítejte v New YorkuNahoře-doleJe fais feu de tout bois132B27 šatůThe Dueling AccountantMelodie mého srdceVšechno nebo nicMentorOpilí slávouPaní HarrisováMessengersThe TollboothThe Lucky OnesGuruPapillons de nuitSvatý bojThe GirlCesta ke štěstíRub a lícSuitsPůlnoční letHranice nevinnostiLena's DreamsKniha snůKrakaticeOn Seventh AvenueComfortably NumbV'la l'cinéma ou le roman de Charles PathéLoin des barbaresTerč podezřeníA kapela hrála dálJosh a S.A.M.Pověstný mužL'Amérique en otageTransitAvalonHon na ponorkuZelená kartaDanse du scorpion, LaFrancouzská revoluceJejí alibiJeniec EuropyGros coeursMalý NikitaSteal the SkyAprès le vent des sablesDítě štěstěnyLáska na inzerát


Aktualizace osobnostního profilu Ronald Guttman: 31.10. 2023 02:04