Naomie Harris 47 let


Britská herečka Naomie Melanie Harris se narodila v Londýně, ale její kořeny sahají až na exotickou Jamajku, odkud se přestěhovala její matka, televizní scénáristka Lisselle Kayla, která svou dceru vychovávala v Anglii sama. Naomie studovala politologii na Cambridgi a poté herectví na divadelní škole Bristol Old Vic.

Pracovně velmi úspěšným se pro ni stal i rok 2006. Dostala šanci zahrát si čarodějnici Tiu Dalmu v pokračování trháku PIRÁTI Z KARIBIKU – TRUHLA MRTVÉHO MUŽE a objevila se i ve snímku Michaela Manna MIAMI VICE, inspirovaný seriálem z 80. let. Jelikož se oba filmy natáčely současně, všechny její scény v Pirátech se natáčely o víkendech na Bahamách. V budoucnu ji uvidíme v dramatu AUGUST s Joshem Hartnettem či thrilleru režiséra Davida Ayera THE NIGHT WATCHMAN.


6.9.1976
Londýn, England, Velká Británie
Naomie Harris csfd

Labutí píseňNení čas zemřítVenom 2: Carnage přicházíBlack and BlueMauglí - příběh džungleRampage NičiteléCollateral Beauty: Druhá šanceMoonlightZrádce mezi námiBojovníkSpectreMandela: Dlouhá cesta ke svoboděSkyfallBlood and OilPrvňákSex & Drugs & Rock & Roll5 posledních lásekMorris: A Life with Bells OnNinja AssassinSmall IslandExplicit IllsKrálové ulicePoppy ShakespeareSrpen před bouříPiráti z Karibiku: Na konci světaMiami VicePiráti z Karibiku: Truhla mrtvého mužeTristram ShandyKdyž se setmíTraumaCrust28 dní potéAnansiLiving in HopeThe ProjectThe Man Who Fell to EarthTřetí denAccusedDinotopieWhite TeethRunaway BayThe Tomorrow PeopleZvuk 007The Making of 'No Time to Die'Kdo myslíš, že jsi?James Bond's 'Spectre' with Jonathan RossBond's Greatest MomentsPure Rage: The Making of '28 Days Later'FrankensteinGMA DayHollywood InsiderIMDbrief


Aktualizace osobnostního profilu Naomie Harris: 17.11. 2023 12:29