Ron Livingston 56 let


Ron Livingston se narodil 5. června 1967 v Cedar Rapids v americkém státě Iowa. Dva jeho sourozenci - bratr John a sestra Jennifer - se pohybují ve světě filmu či televize. Chodil na Marion High School a poté získal bakalářský titul na univerzitě Yale (byl v ročníku spolu s herci Edwardem Nortonem a Paulem Giamattim), studoval zde divadlo a anglickou literaturu. Na to se odstěhoval do Chicaga, kde se mu podařilo účinkovat v místním divadle.

Jeden z největších úspěchů se dostavil v roce 2001, kdy získal jednu z hlavních rolí v seriálu HBO BRATRSTVO NEOHROŽENÝCH, kde hrál po boku herců jako je např. Damian Lewis nebo Donnie Wahlberg. Za roli kapitána Lewise Nixona byl dokonce nominován i na Zlatý Glóbus. Díky úspěchu tohoto miniseriálu se dostavily další zajímavé nabídky na filmové role. Ať už to byl oscarový film ADAPTACE, SMOLAŘ, SVÁDĚNÍ či HOLLY.

Ovšem nezůstalo jen u filmů. Ron Livingston se objevil také v několika velmi známých a úspěšných seriálech jako je například SEX VE MĚSTĚ, DR. HOUSE a dokonce i hlavní role v seriálu POLICEJNÍ VYJEDNAVAČI. Ron se i také nadále věnuje divadlu.


5.6.1967
Cedar Rapids, Iowa, USA
Ron Livingston csfd

FlashSezení v barech s dortemThe FeatherweightVálka o dědictvíThe Same StormNormální víkendMuž, co zabil Hitlera a pak yettihoPoslední semestrThe Long Dumb RoadTullyLuckyShimmer LakePátá vlnaShangri-La SuiteBláznivá dovolenáFresnoHledači ohněJames WhiteKonec šňůrySaints & StrangersFort BlissCitlivá na dotekKámoši až na dno lahveNemocnice ParklandV zajetí démonůŽivot mé sestryNeobyčejný život Timothyho GreenaPrezidentské volbyQueens of CountryLeaveBlbec k večeřiDál než se zdáloZakletý v časeAmerická gangsterkaMusic WithinHollyNašli mě našiSváděníThe Life CoachMalá černá skříňkaZimní slunovrat44 minut: Přestřelka v severním HollywooduKrál temné sílySmolařAdaptaceSupersvůdníci 2Hlasy andělůKrvavé tajemstvíBig Brass Ring, TheDill ScallionHorká noc, hořké ránoMaléry pana ŠikulyTwo NinasCampfire TalesThe Small HoursProutníciThe Low LifeHaló, tady ShirleePantheon


Aktualizace osobnostního profilu Ron Livingston: 18.11. 2023 10:13