Barry Bostwick 79 let


Barry Bostwick, americký televizní herec a zpěvák, se narodil 24. února 1945 ve městě San Mateo v Kalifornii. Jeho otec byl známý bytový architekt Henry Bostwick. Už od základní školy hrál se svým starším bratrem Peterem v muzikálech a bavila je práce s loutkami.

V osmdesátých a devadesátých letech hrál hlavně v televizních filmech (DECEPTIONS) a seriálech (DOKUD SE NESEJDEME - zde ztvárnil Barry roli pilota - kaskadéra). Hrál také starostu v populárním seriálu VŠICHNI STAROSTOVI MUŽI.

Barry se dvakrát oženil a má dvě děti. V roce 1997 mu byla diagnostikována rakovina prostaty, ale po úspěšné operaci se vrátil brzy zpět před kameru. Mezi jeho další role patří především ty epizodní – v seriálech PLASTICKÁ CHIRURGIE s.r.o., ODLOŽENÉ PŘÍPADY, LAS VEGAS: KASINO, LOVCI DUCHŮ, MĚSTO ŽEN nebo GLEE.


24.2.1945
San Mateo, California, USA
Barry Bostwick csfd

DarumaOutlaw Johnny BlackAaah! Roach!Jako kůl v plotěOne Month OutLove by DrowningPrci, prci, prcičky: Holky sobě3 from HellA Christmas MiracleChristmas in LouisianaSanta GirlThe FieldUndercover Brother 2Školka pro seniorySlay BellesÚžasňákovi 2Christmas in MississippiJeště větší lhářSigned, Sealed, Delivered: Home AgainAlleluia! The Devil's CarnivalDiani & Devine Meet the ApocalypseTajemství malé mořské vílyThe Land Before Time XIV: Journey of the HeartThree Days in AugustHelen Keller vs. NightwolvesKrál Škorpion: Cesta za mocíLáska pod hvězdamiNovember RuleTales of HalloweenZkáza Las VegasF. D. Roosevelt, lovec werwolfůFinding JoyHome Run ShowdownTajemný zabijákThe Selling2010: Moby DickSecrets of the MountainV ložnicíchHannah MontanaBaggagePřepadení z hlubinLáska má pět písmenNancy Drew: Záhada v HollywooduNews, TheMXŠ: Mimořádně extrémní špiónLebky 3Roztomilý mazlíček101 dalmatinů II: Flíčkova londýnská dobrodružstvíSwingDisney's California Adventure TV Special919 Fifth AvenueJedné horké letní nociMuži v bílémAgent WC 40Klub tajných agentůVánoce trochu jinakProject: MetalbeastSekretářkaThe Return of HunterJednou za život


Aktualizace osobnostního profilu Barry Bostwick: 29.12. 2023 22:17