Jessica Schwarz 46 let


Jessica Schwarz je německá televizní a filmová herečka, dabérka a moderátorka, která se narodila v německém městě Erbach, které se nachází v jižním Hesensku. Své dětství prožila společně se svou sestrou Sandrou a rodiči Thomasem a Elvirou v nedalekém Michelstadtu, kde provozují pivovar a restauraci s názvem „Michelstädter Rathausbräu“.

Poté se vrátila jako moderátorka hudebního kanálu „VIVA", kde uváděla hudební videoklipy. Poté byla také internetovou moderátorkou pro německou televizní stanici ZDF v zábavném pořadu Wetten, dass..?

Ve filmu debutovala v roce 2001 v německém studentském filmu Nichts bereuen, ve kterém si zahrála hlavní roli Lucy a ve kterém se seznámila se svým přítelem Danielem Brühlem, se kterým strávila dalších pět let než se rozešli. Mimo Německo se Jessica proslavila ve vedlejší rolí Natalie v koprodukčním kriminálním thrilleru s názvem Parfém: Příběh vraha, kde si zahrála po boku Dustina Hoffmana a Alana Rickmana. V roce 2012 po natáčení filmu Heiter bis wolkig, kde hrála jednu z hlavních roli ženy Eddy, která trpí rakovinou, přestala po hrozném zážitku kouřit a od té doby se řadí mezi nekuřáky. V roce 2019 si zahrála jednu z hlavních rolí v nejúspěšnějším německém filmu roku 2019 Téměř dokonalá tajemství, kde si zahrála hlavní roli Evy, a který navštívili dva miliony diváků.

Jessica je narozena ve znamení Býka a měří 174 centimetrů. Od roku 2010 žila ve Vídni společně se svým partnerem, rakouským kameramanem Markusem Selikovskym. Vztah vydržel až do roku 2019. V červenci roku 2021 se provdala za Louise-Freytaga Beckmanna, se kterým žije v Portugalsku, kde společně provozují glampingový hotel. Má své účty na Twitteru, Facebooku a Instagramu.


5.5.1977
Erbach, Západní Německo
Jessica Schwarz csfd

Over & OutAlles auf RotWaldgericht - ein SchwarzwaldkrimiNarcis a GoldmundTéměř dokonalá tajemstvíUnd tot bist Du! – Ein SchwarzwaldkrimiAuf der anderen Seite ist das Gras viel grünerEinmal bitte allesHanni & Nanni - Mehr als beste FreundeReich oder totDie Hände meiner MutterFreddy EddyHattinger und der Nebel – Ein ChiemseekrimiStadtlandliebeZweimal zweites LebenZum Sterben zu frühDer KochAdieu ParisBaron MünchhausenHeiter bis wolkigJežíš mě milujeNáš kamarád YettiKdyž Santa spadl na ZemSmrt superhrdinyDen, kdy jsem se nenarodilaDer Mann, der über Autos sprangMrtví nemluvíDie TürRomyŽáby k zulíbání 3BuddenbrookoviIch wollte nicht tötenProč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapáchReine GeschmacksacheŽáby k zulíbání 2Der LiebeswunschHallo, soudruzi!LuluNic než přízrakyParfém: Příběh vrahaŽáby k zulíbání48 Stunden BarcelonaKalter FrühlingSrdeční zástavaEurope - 99euro-films 2Ztrácej svoje mládíDie Freunde der FreundeNichts bereuenMünchen - Geheimnisse einer StadtAmor - Vražedná hra z láskyBlackrockUnwantedBiohackeřiBlackout


Aktualizace osobnostního profilu Jessica Schwarz: 12.11. 2023 00:23