Sergej Bezrukov 50 let


Sergei Vitalievič Bezrukov se narodil 18. října 1973 v Moskvě, v tehdejším SSSR. V roce 1994 vystudoval Moskevskou akademii divadelního umění, kde ho učil významný ruský herec a pedagog Oleg Tabakov. Hned po absolvování akademie získal místo v Moskevském divadle, kde hrál v různých divadelních projektech. Od roku 2002 pak hraje velkého ruského básníka v představení Alexandr Puškin. Také hostuje v Jermolově divadle. Sergej také aktivně spolupracuje s rozhlasem a podílí se na přípravě rozhlasových her, a dále dabuje.

Jednou z prvních cen, které získal, byla cena Moskevský debut za roli Petra v Last Ones v roce 1995. Za divadelní roli Jesenin obdržel v roce 1997 Státní cenu Ruské federace, dále je laureátem ceny „Idol“ udělované moskevským magistrátem. V roce 2000 Obdržel cenu novin Moskevský komsomolec za výkon v The Lower Depth a cenu IV. Festivalu umění za Jižní noci. V roce 2002 v anketě Osobnost roku získal ocenění Herec roku.

Obdržel titul národního umělce. Je podruhé ženatý.


18.10.1973
Moskva, Rusko, Sovětský svaz
Sergej Bezrukov csfd

NurnbergVozduchMister NokautPapyBender: NachaloBender: Poslednjaja aferaBender: Zoloto impreriiPoslední hraniceZapovědnikMify o MoskveOvečky a vlci: V rouše beránčímPosle těbjaMlečnyj puťZolotoProšlym letom v Čulimske1812. Ulanskaja balladaDžentlmeny, udači!MamyMatchJolki 2Realnaja skazkaVysockij. Aspoň že jsem živSmerť v pensně ili Naš ČechovKanikuly strogogo režimaTaras BulbaAdmirálPro Fedota-strelca, udalogo molodcaV ijuně 41-goIronie osudu IIKarnavalnaja noč 2, ili 50 let spusťaKňaz VladimirPoceluj babočkiPuškin: Posledňaja duelBoj se stínemMěsto bez slunceKljuč ot spalniŽizň odnaAzazelRycarskij romanVmesto meňaKitajskij servizNa bojkom mestěStaryje pěsni o glavnom 3KrestonosecNokťurn dlja barabana i motociklaBizon: Dělo maněkenščicyLeto v goroděPlevakoŠpionObitelGodunovTrockij


Aktualizace osobnostního profilu Sergej Bezrukov: 20.4. 2024 12:16