Ashley Greene 37 let


Ashley Michele Greene se narodila 21.února 1987 v Jacksonville na Floridě. Vyrůstala v harmonické rodině spolu s bratrem Joem a rodiči Joem a Michele. V sedmnácti maturovala na Wolfson High School a poté se přestěhovala do Los Angeles, aby si snáze mohla splnit sen stát se herečkou. Také studovala na Lee Strasberg Institute. Do Hollywoodu prorazila rolemi v show Ashtona Kutchera Punk´d nebo v show MADtv. Ashley je také modelka. S modelingem začala předváděním pro kamarádčin butik Sutra v rodném Jacksonville. Když dostala místo v agentuře Vision NYC v Los Angeles, začala předvádět pro firmy jako Feng Junk nebo Stop staring!

Alice měří 165 cm. Ráda čte, surfuje, nakupuje, potápí se a pěstuje pěší turistiku. Velmi obdivuje Audrey Hepburn a jejím nejoblíbenějším filmem je Breakfast At Tiffany´s. Jejím blízkým kamarádem je Jackson Rathbone, který hrál v Twilight jejího partnera, upíra Jaspera.


21.2.1987
Jacksonville, Florida, USA
Ashley Greene csfd

Inside ManMax & MeSome Other WomanThe Retirement PlanThe Immaculate RoomVe špatný čas na špatném místěPoslední šanceSpoušťBlackjack: The Jackie Ryan StoryKouzelný náramekChristmas on My MindŠokující odhaleníAccident ManAntiquitiesIn Dubious BattleShangri-La SuiteUrgeStaten Island SummerBejvalka ze záhrobíKristyWish I Was HereCBGB: Kolébka punkuAmericanaLOLTwilight sága: Rozbřesk - 2. částZjeveníA Warrior's HeartMásloTwilight sága: Rozbřesk - 1. částRadio Free AlbemuthSkatelandTwilight sága: ZatměníMoje krevTwilight sága: Nový měsícOtisStmíváníKrál KalifornieDarebákPan AmŽralokDesireDrzá JordanChristina Perri: A Thousand YearsMuse - Neutron Star Collision (Love Is Forever)t.A.T.u.: Lyudi InvalidyGood Afternoon America


Aktualizace osobnostního profilu Ashley Greene: 2.11. 2023 16:01