Pamela Adlon 57 let


Pamela Adlon se narodila 9. července 1966 v New Yorku. Její hlavní obživou je nejen herectví ale také dabování. Někdy je její jméno psáno jako Pamela Segall nebo Pamela Adlon Segall.

Poslední hranou rolí, kde se nám předvedla je ze seriálu CALIFORNICATION. Hraje tam Marcy Runkle, manželku nejlepšího kamaráda Hanka Moodyho (David Duchovny). Její poslední dabérská práce je na seriálu LUCKY LOUIE a také ve filmech o ZVONILCE.


9.7.1966
New York City, New York, USA
Pamela Adlon csfd

Bucky F*cking DentThe Paloni Show! Halloween Special!HollerKrál Staten IslanduBumblebeeHra na férovkuI Love You, DaddyFirst Girl I LovedBack to the JurassicSázím na sex: Vítěz bere všeZvonilka a pirátiZvonilka a tvor Netvor9 Full MoonsHurá do pravěku!Zvonilka: Tajemství křídelConceptionZvonilka a velká záchranná výpravaZvonilka a ztracený pokladZvonilkaŠťastná třináctkaMiláček třídyMedvědí bratřiPřestávka: Vzhůru do páté třídyThe AnimatrixLabutí trumpetkaPřestávka: Zázrak na Třetí uliciPřestávka: Škola mimo provozDirk and BettyGen¹³Net WorthVánoční stromečekLásky z L.A.The Wacky Adventures of Ronald McDonald: Scared SillyEat Your Heart OutKozy, kozy, kozičkyPlump FictionFather FrostPostel plná růžíSeržant BilkoKecy o ženskejchEdith Ann: A Few Pieces of the PuzzleFernGully: Poslední deštný pralesBrána II.Dobrodružství Forda FairlanaAfter MidnightŘekni cokoliv...Bývala jsem puberťákLeftovers, ThePleasuresGrowing PainsThe Fantastic World of D.C. CollinsPomáda 2Dějiny světa, část druháFired on MarsLidské zdrojeMolly a duchMěsiční dívka a ďábelský dinosaurus


Aktualizace osobnostního profilu Pamela Adlon: 2.11. 2023 14:58