Perrey Reeves 53 let


Americká herečka Perrey Reeves se narodila 30. listopadu 1970 v New Yorku.

Zahrála si v mnoho známých seriálech jako jsou TO JE VRAŽDA, NAPSALA, JUMP STREET, AKTA X, KRIMINÁLKA LAS VEGAS, KRIMINÁLKA MIAMI a nebo také MEDIUM. Větší roli měla ve filmu DĚTSKÁ HRA 3, kde bojovala s panenkou Chucky. V roce 2005 se objevila po po boku Brada Pitta a Angeliny Jolie ve filmu PÁN A PANÍ SMITHOVI.

V letošním roce se má objevit ve filmu INNOCENCE. O rok později si má zahrát ve filmu ENTOURAGE, kde si zahrají například Mark Wahlberg, Billy Bob Thornton a také Alice Eve.


30.11.1970
New York City, New York, USA
Perrey Reeves csfd

Murder at Hollow CreekThe ItaliansThe LeadSvatební radostiThe World Without YouHollow BodyJurassic GamesBabysitter's Black BookVincentův světFugly!InnocenceSecret Lives of Husbands and WivesVicious CircleHledáme YdolA proč já?Mr. & Mrs. SmithMládí v trapuSuburbansKouřové signályAn Element of TruthKopanec a křikÚtěk na Horu čarodějnicReturn of Ironside, TheDětská hra 3PlymouthMothers, Daughters and LoversVražda v Central ParkuParadise CityAmerická manželkaVzhůru ke hvězdámProzíravostV utajeníBreaking InNámořní vyšetřovací službaVe službách FBIHavaj 5-0Vincentův světPrivate Practice


Aktualizace osobnostního profilu Perrey Reeves: 6.4. 2024 23:18