Chad Lindberg 47 let


Celým jménem Chad Tyler Lindberg (narozený 1. listopadu 1976, Mount Vernon, Washington) je americký herec, který se nejvíce proslavil rolí Jesseho v akčním thrilleru RYCHLE A ZBĚSILE.

Ve snímku ŘÍJNOVÉ NEBE si zahrál roli Shermana O'Della a koktajícího automechanika Jesseho pak v akčním snímku RYCHLE A ZBĚSILE. Vracející se postavu Chada Willinghama ztvárnil v seriálu KRIMINÁLKA NEW YORK a Ashe si zahrál v LOVCI DUCHŮ. V roce 2009 přijal účast na dokumentu Tonyho Zierry MY BIG BREAK, v němž je mapována první etapa hereckých kariér Lindberga, Wese Bentleyho, Brada Rowea a Grega Fawcetta. V roce 2010 se objevil jako retardovaný Matthew v thrilleru I SPIT ON YOUR GRAVE.


1.11.1976
Mount Vernon, Washington, USA
Chad Lindberg csfd

List of a LifetimeFour Good DaysLimboSekuriťákManson's Lost GirlsBecker's FarmIn the GrayMoniKaRise of the ZombiesShould've Been RomeoVražedná hraBlack VelvetPlivu na váš hrobStále na hraněPromlčené zločinyThe Other Side of the TracksDealeřiPunk LoveAdam and EvePoslední samurajThe FailuresA Midsummer Night's RaveFlats, TheHráčRychle a zběsileMalí velcí podvodníciŘíjnové nebeDva na jednohoMercuryMěsto andělůBlack Circle BoysKatie - Dítě divočinyStar Trek: PicardSlizoun PeteNámořní vyšetřovací službaVražedné MiamiCloser: Nové případyAgenti S.H.I.E.L.D.Castle na zabitíTrávaMstitel CapeMyšlenky zločinceLovci duchůTerminátor: Příběh Sáry Connorové


Aktualizace osobnostního profilu Chad Lindberg: 30.10. 2023 19:51