Kevin McNally 67 let


Kevin Mc Nally se narodil 27. dubna roku 1956 v Bristolu, Velké Británii. Vyrůstal v Birminghamu, kde navštěvoval školy Redhill and Mapledene a Central Grammar. Ve věku 16-ti let dostal svou první práci v Birminghamském divadle. O rok později získal stipendium na Královskou Akademii dramatických umění a v roce 1975 vyhrál cenu za nejlepšího herce Bancroft gold medal za jevištní vystoupení. Jeho nejznámější jevištní vystoupení byla v London’s West End jako například „The Lady in the Van“ s Maggie Smith nebo hra s Juliette Binoche „Naked“.

V roce 1977 debutoval na velkém plátně v bondovce THE SPY WHO LOVED ME. Dále pokračoval velmi úspěšně a má za sebou celou řadu rolí. V JOHNNY ENGLISHovi hrál britského premiéra, ve filmu Joela Schumachera The PHANTOM OF THE OPERA Josepha Buqueta a jeho zatím poslední role byl Carl Goerldeler ve filmu VALKYRIE.

Jeho nejznámější role pro masové publikum je ale rozhodně role piráta Joshameea Gibbse z (doposavad) trilogie PIRATES OF THE CARIBBEAN. Zatím žije šťastný život s herečkou Skotského původu Phyllis Loganovou se kterou má dvě děti.


27.4.1956
Bristol, England, Velká Británie
Kevin McNally csfd

Apartment 7ACurse of the MacbethsDecryptedPainted BeautyRobert the BrucePiráti z Karibiku: Salazarova pomstaMacbeth Unhinged500 Miles NorthLegendy zločinuMuž, který poznal nekonečnoChallengerLikvidátořiHamilton: V zájmu státuHavranMísto nahořePiráti z Karibiku: Na vlnách podivnaPoeEmily Brontëová: Bouřlivé výšinyMargaretValkýraÚterýDiana: Poslední cestaPiráti z Karibiku: Na konci světaHospodu vám nedámePiráti z Karibiku: Truhla mrtvého mužeSólokaprBloodlinesStůj, ten mobil není tvůjDe-LovelyDead CoolDunkerque: záchrana expedičního sboruFantom operyBloodlinesCrustJohnny EnglishPiráti z Karibiku: Prokletí Černé perlyShackletonKonference ve WannseeZloději a vyděračiKdyž obloha padáMladý Indiana Jones: První dobrodružstvíPastLegenda o Srdcová sedmaSpice WorldPrecious Blood, TheEleven Men Against ElevenPullman paradisAll Things Bright and BeautifulBiblické příběhy: AbrahámCommon PursuitMužský rodStalinJekyll & HydeVražda na východě, vražda na západěDream BabySíla vůleVolání svobodyNot Quite ParadiseThe Berlin Affair


Aktualizace osobnostního profilu Kevin McNally: 2.11. 2023 23:01