Sam Jaeger 47 let


Americký herec, scenárista, producent a režisér Samuel Heath Jaeger se narodil 29. ledna 1977 v Perrysburgu, Ohio, USA. Studoval na Perrysburg High School, kterou ukončil v roce 1995, o čtyři roky později získal bakalářský titul z výtvarného umění na Otterbein College, Ohio. Hrát začínal v New Yorku ještě za studií na univerzitě, hostoval v krimi seriálu PRÁVO A POŘÁDEK (1990). Několik sezón strávil v newyorských divadlech, poté se přestěhoval do Los Angeles.

Mimo hrání se také aktivně věnuje psaní scénářů a produkci. Podílel se na projektu krátkých filmů QUIZ BOWL a AVANTAGE HART, s Kate Bosworth v hlavní roli. Jeho zatím posledním projektem je krátký autorský film UNTOLD (2009), který dokonce i režíroval, podobně jako chystaná komedie TAKE ME HOME (2011).

Sympatický Sam Jaeger žije v Los Angeles s manželkou, rovněž herečkou Amber Marií Mellot, se kterou jsou svoji od roku 2007. Společně si zahráli v obou jeho režijních prvotinách.


29.1.1977
Perrysburg, Ohio, USA
Sam Jaeger csfd

Očima Tammy FayeDark, Deadly & DreadfulS.W.A.T.: Under SiegeHrdinové z New JerseyŘíjnový polibekAmerický sniperInherent ViceMiss DialOnaThe Truth About EmanuelTake Me HomeWithinZázraky se nedějíNabít a zabítŽivot jde dálSexuální životVrah od Green RiverHartova válkaKrvavá stopaZa nepřátelskou liniíKrutá daňPříběh služebniceĎábel v OhiuPolitikNepohádkyProč ženy zabíjíReverie


Aktualizace osobnostního profilu Sam Jaeger: 31.10. 2023 03:04