Sonja Bennett 43 let


Mladá talentovaná herečka Sonja Bennett se narodila 24. srpna 1980 ve Vencouveru v Kanadě. Je to herečka, jejíž tvář je v poslední době známa především díky roli ve velmi úspěšné kanadské komedii YOUNG PEOPLE FUCKING.

V roce 2005 byla nominována na cenu Leo pro herečku ve vedlejší roli za ztvárnění Daisy v epizodě Having Her Cake v seriálu GODIVA'S a také byla nominována na cenu Gemini pro herečku ve vedlejší roli za roli detektivky Samanthy Waltersové z dramatického seriálu COLD SQUAD (epizoda Righteous). O rok později, tedy v roce 2006, byla na cenu Leo nominována opět a to za epizodu Dead Flowers and Out the Door v již zmiňovaném seriálu GODIVA'S.

V roce 2008 přišel do kin kanadský film Young People Fucking, ve kterém ztvárnila Sonja postavu Mii, za kterou vyhrála později na Vancouverském filmovém festivalu cenu kritiků pro nejlepší kanadskou herečku. Rok na to následovala role ve filmu UMÍRAJÍCÍ ZVÍŘE, kde dostala možnost zahrát si vedle poněkud úspěšnější herečky Penélope Cruz a herce Bena Kyngsleyho. Poté následovaly filmové propadáky jako CONTROL ALT DELETE či SEJMI ESO 2.

Do budoucna budeme mít možnost tuto mladou sympatickou herečku vidět převážně v kanadských filmech, např. COLE či FATHERS & SONS. A v zatím posledním ohlášeném filmu Ruperta Wyatta RISE OF THE APES.


24.8.1980
Vancouver, British Columbia, Kanada
Sonja Bennett csfd

Cesta do KlemtuPreggolandIn No Particular OrderRandom Acts of RomanceDonovan's EchoPohřešovanáZrození Planety opicÚtěk z minulostiFathers & SonsLaskavý dotekSejmi eso 2StainedColeHeld HostageOpatrovnictvíPes jménem KrismesControl Alt DeleteMilující manželkaUmírající zvířeBezstarostný sexPlácek 3FidoŽivot jde dálMarkerMax RulesMlhaPravda nebo ležZpověď kariéristkyPerfektní skóreMůj život beze mneRána pěstíThe Water GameFamily LawSoukromé očkoCharmedThe InBetweenGhost WarsWhen We RiseLovci duchůMistressesMotivAgentura JasnoBattlestar Galactica


Aktualizace osobnostního profilu Sonja Bennett: 19.11. 2023 12:04