Dave Grohl 55 let


Dave Eric Grohl se narodil 14. ledna 1969 v USA. Jeho rodiče se v jeho dětství rozvedli, má sestru Lisu. Dětství prožil ve Warrenu v Ohiu a Alexandrii ve Virginii na předměstí Washingtonu D.C. Ve 12-i letech se začal učit hrát na kytaru a spolu s bratrancem Tracym zkoušeli různé punk rockové melodie. V mládí byl známým bouřlivákem, kvůli marihuaně musel dokonce přejít na jinou školu.

Kromě DVD a filmečku jeho skupiny Foo Fighters (Everywhere but home, Hyde Park, Live at Wembley Stadium) si zahrál menší roličky v seriálech AKTA X, MADtv a objevil se také jako jeden z dabérů IS IT FALL YET? Zajímavou rolí pak byl jeho ďábel Beelzeboss ve filmu KRÁLOVÉ RO(C)KU. Z prvního manželství má dceru Violet Maye a s druhou manželkou čeká své druhé dítě.


14.1.1969
Warren, Ohio, USA
Dave Grohl csfd

Studio 666Pořádné pecky Billa a TedaSlashedDemon LegacyMupetiKrálové ro(c)kuNirvana: With the Lights OutDaria the Movie: Is It Fall Yet?The Morning ShowSex&Drugs&Rock&RollGhost GhirlsMetalocalypseAkta XSpace Ghost Coast to CoastEgo: The Michael Gudinski StorySteve Vai - His First 30 Years: The DocumentaryBiography: KISStoryFrom Cradle to StageI'm in the BandPohled na zvuk s Markem RonsonemWoodstock 99: Mír, láska a běsněníPunk27: Zemřeli mladíPlayThe Art of DrummingAmerická 90. létaIndustrial Accident: The Story of Wax Trax! RecordsDesert Age: A Rock and Roll Scene HistoryJak se kalila hudbaKurt Cobain: Montage of HeckFoo Fighters: Sonic Highways - osm legendSound CityHow the Brits Rocked AmericaFoo Fighters Live at iTunes FestivalFoo Fighters ‎– Wasting Light On The Harbour 2011Foo Fighters: Back and ForthThe Nation's Favourite Bee Gees SongLemmy ForeverLibrary of Congress Gershwin Prize for Popular Song: In Performance at the White House - Paul McCartney, The100 Greatest Hard Rock SongsFoo Fighters: Live at Wembley StadiumFoo Fighters: Hyde ParkFoo Fighters: Skin and BonesNirvana - The Definitive Critical ReviewFoo Fighters: Quiet Before the StormMotörhead - Stage FrightNotNaSlavná alba: Nirvana - NevermindFoo Fighters: Everywhere But HomeI've Been Twelve Forever


Aktualizace osobnostního profilu Dave Grohl: 30.10. 2023 23:08