Jennifer Garner 52 let


U nás se tato herečka proslavila teprve nedávno, a to v comicsové adaptaci Daredevil. V USA už je ovšem hvězdou mnohem déle, díky akčnímu seriálu Alias, ve kterém Jennifer ztvárnila studentku, která se stejně jako její otec stane agentkou špionážní organizace. Její skuteční rodiče nejsou ani tajní agenti, ale stejně tak nemají blízko k filmového průmyslu. Matka Pat je učitelkou angličtiny (nyní již v důchodu) a otec Bill je inženýrem chemie.

Po úspěšném dokončení studií se přestěhovala do New Yorku, kde si našla práci hostesky, aby měla čas na obíhání různých konkurzů. Nejdříve se začala objevovat v několika menších televizních a filmových rolích (například ve Felicity, kde poznala svého exmanžela Scotta Foleye), ať už v komedii Hele vole, kde mám káru nebo v Pearl Harboru.

Zmiňované projekty získaly velmi slušný ohlas, ale Jennifer v nich získala jen vedlejší charaktery, na svou velkou příležitost stále čekala. Nakonec se jí stal zmiňovaný seriál Alias. Snad právě tomu, že byl akčního rázu, získala Jennifer roli Elektry v comicsovém Daredevilovi po boku Bena Afflecka. Kromě své atletické postavy využila v roli ženy toužící po pomstě také svého koníčka – bojová umění.

Daredevil přinesl Jennifer dvě příležitosti – soukromou a profesionální. Profesionální díky tomu, že se natočilo volné pokračování Daredevila s názvem Elektra a soukromou proto, že se Ben Affleck stal jejím životním partnerem se kterým má zatím jednoho potomka.


17.4.1972
Houston, Texas, USA
Jennifer Garner csfd

Rodinná rošádaProjekt AdamYes DayKouzelný parkJá, SimonPeppermint: Anděl pomstyRajský život v Palos VerdesUdálost velkolepých rozměrůJá, kocourSvátek matekWakefieldZázraky z nebeDanny CollinsAlexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý denMuži, ženy a dětiVelký draftKlub poslední nadějeNeobyčejný život Timothyho GreenaArthurMásloNa sv. ValentýnaBejvalek se nezbavíšUmění lhátJunoKrálovstvíŠarlotina pavučinkaŽivot jde dálElektraPřes noc třicítkouDaredevilChyť mě, když to dokážešPearl HarborRennie's LandingHele vole, kde mám káru?Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku1999Pan MagorRose HillThe PlayerWashingtonovo náměstíOhnivé žněZojaJeho poslední slovaPárty na klíčMy Glory Was I Had Such FriendsLlama LlamaZeptejte se storybotůKempování


Aktualizace osobnostního profilu Jennifer Garner: 3.12. 2023 16:26