Bruce Li 73 let


Bruce Li (nebo také Ho Chung-Dao, James Ho Chung-Tao, Bruce Ho Chung-Tao, Lee Shaio-Lung, Bruce Ho Chung-To, Ho Tsung-Tao) se narodil 5. června 1950 na Taiwanu. Mládí strávil studiem bojových umění. U filmu začínal jako kaskadér. Jeho filmová kariéra začala po smrti Bruce Lee.

Bruce Li se objevil v dokumentu TOP FIGHTER (1995), kde mimo jiné byl i Jackie Chan, Jet Li a Bruce Lee. Podle svých slov mohl hrát jako Bruce Lee, ale nikdy jím nemohl být.

Je považován za jednoho z nejúspěšnějších imitátorů (klonů) Bruce Lee. Éra Bruceploitation filmů se blížila ke konci a Bruce Li to věděl. V roce 1985 poté co mu zemřela manželka, končí svojí filmovou kariéru. Vrací se na Taiwan a stává se instruktorem tělesné výchovy na Taipei's Ping Chung University.


5.6.1950
Tchaj-wan
Bruce Li csfd

Shen tan guang tou meiBruce Lee: NeporaženýTwelve Gates of HellBruce a štípačka jak železný prstJeet Kune the Claws and the Supreme Kung FuPomsta mimo zákonSpravedlivý úderVýzva ninjůBu ze shou duanDai ying xiongEdge of FuryFu jiMeng nan da zei yan zhi huNan yang tang ren jieShe nu yu chaoShen longDům drakaJing wu men xu jiNávrat tygraSoul Brothers of Kung FuJin se tai yangNepřekonatelný Bruce LeeTang shan jie quan daoTian huang ju xingYong chun da xiongYong chun jie quanZhong yuan biao juBruce Lee proti supermanůmGui jiSbohem Bruce LeeGuangdong hao hanSuper drakDa che fuZhong guo tie renTie san jiaoEnter the Clones of BruceTop FighterDeath by MisadventureThe Real Bruce Lee


Aktualizace osobnostního profilu Bruce Li: 9.11. 2023 14:00