Peter Serafinowicz 51 let


Peter Serafinowicz je anglický herec - komik, muzikant, spisovatel, režisér, zpěvák. Díky svému zajímavému hlasu je využíván také jako dabér, rozhlasový herec nebo interpret audioknih. Je znám z řady britských a amerických sitcomů, jeho nejznámější filmovou rolí je Denarian Saal ze Strážců Galaxie.

Serafinowicz začínal v roce 1993 v rádiu. V televizi se představil o pět let později. Následovala řada menších či větších rolí v britských sitcomech Spaced, Black Books, Look Around You, Little Britain nebo IT Crowd až se dočkal také rolí ve filmech, v roce 2004 v zombie komedii Úsvit mrtvých, o dva roky později v komedii Maraton lásky podle scénáře kolegy Simona Pegga, až se v roce 2014 dočkal příležitosti ve filmovém zpracování komiksu Strážci Galaxie.

Serafinowicz je ženatý s herečkou Sarah Alexander se kterou mají dvě děti, syna a dceru.


10.7.1972
Liverpool, England, Velká Británie
Peter Serafinowicz csfd

SumotherhoodAqua Teen Forever: PlantasmV bubliněÚžasný MauricŠkola dobra a zlaZpívej 2Last ChristmasAn Ordinary ManJohn Wick 2Loupež ve velkém styluZpívejŠpiónA zase ti Mupeti!Strážci GalaxieHurá na fotbalJe třeba zabít BonaThe Best and the BrightestSnake 'n' BaconTrable v rájiPeter Serafinowicz Show Christmas Special, ThePohádka ze zátokyMaraton láskyRok '66Calcium KidSoumrak mrtvýchKouzelná země skřítkůStar Wars: Epizoda I - Skrytá hrozbaJack and the BeanstalkYou Are HereDead HotGentlemaniCo kdyby...?Rick a MortyUglydollsVraždy v MidsomeruAt Home with Amy SedarisNebe s.r.o.Bobovy burgeryJeho temné esenceKlíšťák


Aktualizace osobnostního profilu Peter Serafinowicz: 22.3. 2024 02:10