Kane Hodder 69 let


Tenhle rozložitý chlapík je známý hlavně hororové veřejnosti, a to jako ten za maskou masového vraha se starou gólmanskou maskou a bezmála půlmetrovou mačetou - Jasona Voorheese. Jako jediný v dosud (2007) desetidílné sérii totiž ztvárnil Jasona více než jednou, a to ve filmech FRIDAY THE 13TH VII, VIII, JASON GOES TO HELL a JASON X. Do snímku FREDDY VS. JASON ho odmítl režisér Ronny Yu. Ať už to bylo kvůli výšce pouze srovnatelné s Robertem Englundem či něčemu jinému, což vzbudilo rozrušení mezi fandy.

Kane se objevil ve spoustě filmů, z těch nejznámnějších jmenujme původní THE HILLS HAVE EYES II, HOUSE II, THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE III, DEMOLITION MAN, PUMPKINHEAD II, WISHMASTER, SE7EN, SPAWN, DAREDEVIL, THE DEVIL'S REJECTS, 2001 MANIACS, BEHIND THE MASK: THE RISE OF LESLIE VERNON, ED GEIN: THE BUTCHER OF PLAINFIELD, a to ať už jako herec nebo jako kaskadér, anebo obojí.

V soukromí je ženatý a má dva syny, je zaníceným hráčem pokru a navzdory svým rolím je popisován jako jako velmi přátelský člověk a milující otec.


8.4.1955
Auburn, California, USA
Kane Hodder csfd

DevotionKeoma RisesKill Her GoatsDead by Midnight (Y2Kill)Hayride to HellJasperTow13 FanboyDeath BreedKnifecorpRoom 9Severed RoadB4TMImpractical Jokers: The MovieThe Good Things Devils DoBitterMuck: Chapter 1Paralyzed with FearShed of the DeadTabbott's Traveling Carnivale of TerrorsA Zombie Named TedCheck PointDeath HouseVictor CrowleyChainsaw MaidensSmotheredAlmost MercyMuckOld 37TagThe Devil Dogs of Kilo CompanyUr in AnalysisAbandoned in the DarkAlice DCharlieho farmaDigging Up the MarrowFury: The Tales of Ronan PierceHallow PointeLove in the Time of MonstersExit to HellHatchet IIIAmong FriendsRobin Hood: Ghosts of SherwoodRoom and BoardCutExit 33Monsterpiece Theatre Volume 1Přehlídka děsuThe AfflictedTři mušketýřiFrozenVražedná sekera IIOld Habits Die HardB.T.K.Bundy: Dítě AmerikyDead NoonEd Gein: The Butcher of PlainfieldNenarozenýOstrov smrtiBehind the Mask: The Rise of Leslie Vernon


Aktualizace osobnostního profilu Kane Hodder: 11.11. 2023 01:16