Larenz Tate 48 let


Tate se narodil v západním Chicagu, je nejmladší z tří bratrů. Bratři Larron a Lahmard jsou taktéž herci. Když bylo Larenzovi devět let, rodina se odstěhovala do Kalifornie. Z přesvědčení rodičů chodili všichni bratři na dramatický kroužek v tamním kulturním středisku. Bratři hodiny nebrali moc vážně, změna nastala poté co se jejich kamarád z kroužku objevil v THE COSBY SHOW.

Hrál také v seriálu SOUTH CENTRAL který sice nebortil statistiky sledovaností, ale byl dobře přijat. Další spolupráce s bratry Hughesovými vedla k DEAD PRESIDENTS, píše se rok 1995. Následujíci role v post-apokalyptickém THE POSTMAN a WHY DO FOOLS FALL IN LOVE který vykresluje život Frankieho Lymona. V roce 2000 si zahrál v LOVE COME DOWN a získával si diváky do nového milénia ve kterém nastoupil jako nepřítel Laurence Fishburna v BIKER BOYZ. Nejlépe přijatýmy filmy kritiky ve kterých se zatím objevil jsou CRASH a RAY, který pojednává o životě hudební legendy. V roce 2006 se objevuje v gangstarském WAIST DEEP.

Larenz je ženatý s Tomasinou Parrot a mají syna Milese Xaviera. Také namluvil postavu Bucka ve videohře 187 Ride or Die.


8.9.1975
Chicago, Illinois, USA
Larenz Tate csfd

Business EthicsDivoká dámská jízdaBeta TestDeucesWhite WaterGun HillBlue BloodHluboko v ganguCrashRayMotorkářiOsamělý mstitelLove Come DownProč se blázni zamilují?Láska na druhý pohledPosel budoucnostiMrtví prezidentiNeobyčejné létoHrozba společnostiCesta do peklaThe Women of Brewster PlacePower Book II: GhostPowerMlčeti zlatoMr. RobinsonProfesionální lhářiRush


Aktualizace osobnostního profilu Larenz Tate: 17.11. 2023 17:09