Lorna Raver 80 let


Lorna Raver, zvaná někdy jako Lorna Raver Johnson, se narodila 9. října 1943. Jako řada jejích hereckých kolegů si, jako divadelní herečka, přivydělává hojným účinkováním v divácky úspěšných seriálech. A jsou jich opravdu desítky. Od kultovních kousků typu BEVERLY HILLS 90210, DOKTORKA QUINNOVÁ, MLADÍ A NEKLIDNÍ a STAR TREK: VOYAGER přes GILMOROVA DĚVČATA, CSI a PLASTICKOU CHIRURGII až k ODLOŽENÝM PŘÍPADŮM a ZOUFALÝM MANŽELKÁM. Výčet je opravdu rozsáhlý.

Zda bude Lorna Raver v budoucnu bavit opět pouze seriálové fanoušky, nebo se objeví i v dalším kvalitním snímku, je ve hvězdách. Jisté je, že na její herecké zkušenosti je radost pohledět.


9.10.1943
Lorna Raver csfd

Sinbad: The Fifth VoyageRushlightsThe CallerOzbrojení a nebezpečníStáhni mě do peklaJane Doeová: Pouta, která spojujíStávkaFirst WatchManiakŽivotní šanceMizeraChirurgovéPravidla milostného provozuOne Tree HillSběratelé kostíEli StoneRaising the BarSide Order of LifeKauzy z BostonuKriminálka Las VegasPlastická chirurgie s. r. o.Po právuTrávaClubhouseOdložené případyZoufalé manželky10-8: Officers on DutyDragnetČarodějkyAlly McBealováGilmorova děvčataStar Trek: Vesmírná loď VoyagerBýkMalcolm v nesnázíchSoudkyně AmyChameleonStark Raving MadFelicity


Aktualizace osobnostního profilu Lorna Raver: 31.10. 2023 00:07