Joe Grifasi 79 let


Joseph "Joe" Grifasi se narodil 14.června 1944 v New Yorku. Jeho matka Patricia byla ženou v domácnosti zatímco jeho otec Joseph J. Grifasi pracoval jako dělník na stavbách. Již od malička Joe prokazoval známky hereckého talentu, vymýšlel si vlastní scénky, které pak předváděl před svými příbuznými a každý potlesk byl pro něj odměnou.

Joe Grifasi získával a získává většinou vedlejší role, ve velkých filmech. I tak svou malou roli dokáže povznést na takovou úroveň, že je nezapomenutelná. V poslední době se více věnuje divadelním prknům. Mezi jeho nejlepší přátele patří herečka Meryl Streep, nebo herec Jack Nicholson. Všichni tři si společně zahráli ve filmu Jako nepoddajný plevel.


14.6.1944
Buffalo, New York, USA
Joe Grifasi csfd

Radium GirlsBaked in BrooklynNo Pay, NudityThe American SidePatricia Cornwell: PosedlostPod novým vedenímTemná hmotaThe Last New YorkerCreating KarmaZločinTajemná vraždaPřes noc třicítkouBought & SoldRuboutAuto Focus - Muži uprostřed svého kruhuIncident61*Queenie in LoveOther Me, TheČekání na ozvěnuBurani ve městěGólová výměnaBlood on Her HandsMuž bez kůžeSundayBáječný denNepřípustný nátlakBatman navždyMachřiPoslední čtvrťákStín pochybnostiTlouštíkVlak plný penězBláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapasJack Reed 3: Na dosah spravedlnostiTakoví normální zabijáciZáskokBenny a JoonHousehold SaintsNakažlivý žárCitizen CohnPrimary MotiveSinatraMěsto nadějePodezřeníJe nadějeKojak: ArianaPerfektní svědekRodinná explozeBláznivá střelaOsudové plážeJako nepoddajný plevelMatewanPod vlivem úplňkuDo vlastních řadSmrtící trikyBrewsterovy miliónyDoktorem proti své vůliFlamingo Kid


Aktualizace osobnostního profilu Joe Grifasi: 3.4. 2024 17:23