Nataša Gáčová 47 let


Nataša Gáčová odmaturovala v roce 1996 na gymnáziu Jana Ámose Komenského v Novém Strašecí. V letech 1997–2001 studovala katedru činoherního divadla DAMU, obor činoherní herectví. Za studií hrála nejen v divadle DISK, ale také v amatérském divadle Luna Stochov, které založila a se kterým získala v roce 2008 hlavní cenu na divadelní přehlídce Jiráskův Hronov. Hostovala v pražském divadle Reduta a v Činoherním klubu.

Pravidelně se objevuje v televizních filmech a seriálech České televize a v seriálech na stanicích Nova, Prima a internetové televizi MALL TV. V letech 2011–2013 byla hlasem televizní stanice ČT4 Sport. Je stálou spolupracovnicí Českého rozhlasu.

V letech 2016–2017 absolvovala stáž na Vysoké škole kultury, cestovního ruchu a umění v Nha Trang ve Vietnamu, kde studovala vietnamský tradiční tanec a klasický balet.

Působí také jako pedagožka v ZUŠ Evy Randové v Ústí nad Labem a dramaterapeutka ve spolku Bateau.


18.4.1977
Kladno, Československo
Nataša Gáčová csfd

StínohraNabarvené ptáčeMěsto bez dechuNikdo neměl diabetesSpecialisté1. MISEOchráncePan profesorSlunečnáMísto zločinu OstravaKrejzoviModrý kódDáma a KrálOhnivý kuřeTátové na tahuPoldaDoktor MartinVraždy v kruhuKriminálka AndělGympl s (r)učením omezenýmNevinné lžiZázraky životaExpozituraOrdinace v růžové zahraděAgentura Puzzle


Aktualizace osobnostního profilu Nataša Gáčová: 30.3. 2024 04:47