Thea Gill 54 let


Thea, která měří 178 cm, se narodila a vyrostla ve Vancouveru, kde dvanáct let studovala dívčí soukromou školu. Poté vystudovala s vyznamenáním York Univerzity v Torontu a zaměřila se na divadlo. Než se proslavila, věnovala se právě divadlu, ale také se objevila v několika reklamách a filmech. Mimochodem doteď se věnuje celkem schopně jazzovému zpěvu.

Během natáčení pendlovala mezi Torontem a Victorií, kde se usadila se svým manželem Brianem Richmondem, kterého si vzala 21. května v roce 1993. Po ukončení seriálu se přestěhovala do Los Angeles a hostovala například v seriálu DANTE´S COVE v roli Diany Childes. Momentálně se chystá zahrát roli Elizabeth ve filmu COPACABANA, který by se měl natočit v roce 2013. Ocenění: cena ACTRA Award za "vynikající výkon" v Queer as folk (2003) cena The National Leadership Award od National Gay and Lesbian Task Force (2003) cena Golden Sheaf Award za epizodu Bliss (2003) cena Leo Award za epizodu The Collector (2005) cena Leo Award za roli ve Swap (2007)


5.4.1970
Vancouver, British Columbia, Kanada
Thea Gill csfd

ShepardSetkání po letechŽeny 20. stoletíGrid: Zombie Outlet Maul, TheBostonské tornádoFlying Down to RioMeth HeadTajemství mé matkyMother CountryPolapena v sítiPutt Putt Syndrome, TheVražda mezi přáteliMulligansSeedMenší zloPravdaEighteenIce MenDům strachuNičivé tornádoJá a mé přízrakyNa nepřátelské půděWashed UpLet Me Call You SweetheartStopa masového vrahaBubbles GaloreLillyCastle na zabitíFailing UpwardsPosel ztracených dušíHotel MystiqueMistři hrůzyQueer as FolkReunionAndromedaThe CollectorBliss


Aktualizace osobnostního profilu Thea Gill: 5.11. 2023 09:46