Ralph Brown 66 let


Tento anglický herec, celým jménem Ralph William John Brown, je známý především pro svůj pomalý hlas a skvělou výslovnost slov. Měří 180 cm, rád poslouchá hudbu a čte knihy Charlese Dickense a Philipa K. Dicka. Vlastní dvě siamské kočky a je členem skupiny "The Brighton Beach Boys", která vznikla jako poklona známé skupině Beach Boys.

Filmografie Ralpha Browna je všeobecně velmi rozmanitá. Ať už se jedná o oscarový film HRA NA PLÁČ, Spielbergovo historické drama AMISTAD, britské drama NOVÝ ROK nebo různé televizní seriály. V posledních letech se věnoval spíše méně zdařilým projektům, ale v roce 2009 si zahrál v dobové komedii Richarda Curtise ze 60. let 20. století PIRÁTI NA VLNÁCH.


18.6.1957
Cambridge, Cambridgeshire, England, Velká Británie
Ralph Brown csfd

BlíženecPoslední zúčtováníJackieRegElevator GodsHard TideJack a obřiSkleněný důmStokerJá, AnnaTemný přílivTower BlockJe třeba zabít BonaHugeJack Taylor: The GuardsKidMission LondonSusPiráti na vlnáchPřistižen při činuPravidla násilíStřelec v ohroženíZáplavaDominion: Pod nadvládou zlaPuritanStonedLawlessVymítač ďábla: ZrozeníJsem s tebouA Tribute to the Likely LadsNečistá hraFotbal za mřížemiNCS: ManhuntPoslední agentNový rokKleopatraStar Wars: Epizoda I - Skrytá hrozbaNahoru a dolůAmistadÚzemí mrtvýchDevil's AdvocateDon't Get Me StartedRequiem ApacheSemtex BluesWaynův svět 2Hra na pláčVetřelec ³ImpromptuPapežem proti své vůliAféra ProfumoDiamantové lebkyBusterWithnail a jáLondon's Burning: The MovieČerný šípPráskač a jeho katThe Merry Wives of WindsorGodfather of HarlemNemocnice New Amsterdam


Aktualizace osobnostního profilu Ralph Brown: 30.10. 2023 20:55