Sylvester Groth 66 let


Sylvester Groth se narodil 31.3. 1958 ve východním Německu ve měste Jerichow. Vystudoval herectví a zpěv na dramatické škole "Ernst Busch" v Berlíně. Po škole se proslavil jako tzv. "stage actor", který je žádán ve všech německých divadlech. Postupem času se dostal i k filmu, svou první hlavní roli dostal v roce 1993 ve filmu STALINGRAD.

Nicméně jeho životní role onoho nacistického předáka přišla v roce 2009, kdy ho Quentin Tarantino obsadil do svého velkofilmu INGLOURIOUS BASTERDS, kde si Sylvester Groth zahrál po boku takových velikánů světového filmu jako je Brad Pitt, Diane Kruger, či Christoph Waltz.


31.3.1958
Jerichow, Sachsen-Anhalt, Východní Německo
Sylvester Groth csfd

The Trouble with JessicaKód 355Berlin, I Love YouDer Club der singenden MetzgerMy Tři !!!Ende NeuV čase ubývajícího světlaZorn - Kalter RauchEin Kommissar kehrt zurückTeroristé hákového kříže: Vyšetřovatelé - Jen pro služební použitíDie Mutter des MördersKrycí jméno U.N.C.L.E.Nahý mezi vlkyZum GeburtstagDas WochenendeKaždá smůla jednou končíWir wollten aufs MeerBeate Uhse - Chci svobodu pro láskuBittere KirschenTom SawyerInspektor Barbarotti - Mensch ohne HundKeiner geht verlorenHanebný panchartiHildaMein Leben - Marcel Reich-RanickiWhisky s vodkouZarte ParasitenBuddenbrookoviDie Weisheit der WolkenFleisch ist mein GemüsePředčítačConterganKdo je bez viny?Korunní svědekMůj Vůdce: Skutečně skutečná skutečnost o Adolfu HitleroviTen den přijdeLuluNimmermeerEin glücklicher TagKäthchens TraumGeisel, DieSvětlo v temnotáchTřetí vlna zločinuKolle - Ein Leben für Liebe und SexDer VerlegerJenseitsLiebe. Macht. Blind.RomeoDer BriefbomberVerzweiflungZerbrechliche ZeuginDer VulkanPreis der Sehnsucht, DerRequiem für eine romantische FrauGesches GiftReise nach WeimarNeben der ZeitAbschied von AgnesDie VergebungDas letzte U-Boot


Aktualizace osobnostního profilu Sylvester Groth: 19.3. 2024 22:23