Kathy Griffin 63 let


Kathleen "Kathy" Mary Griffin se narodila 4. listopadu 1960 do silně katolické rodiny matce Mary Margaret Griffin a otci Johnu Patrickovi. Jako mladá, dle svých vlastních slov, byla Kathy Griffin „dítě, které si potřebovalo neustále povídat." Každou chvíli jako malá navštěvovala své sousedy Bowenovi a vyprávěla jim historky své rodiny. Dnes říká, že tyto návštěvy jí pomohly uvědomit si „sílu drbů" které jsou velkou náplní jejích stand up vystoupení.

Když se všichni její sourozenci odstěhovali z rodného domova zůstávala Griffin sama doma. Tehdy si Griffin vybudovala poruchu nadměrného přejídání. Ve své biografii Griffin přiznala, že i dnes má problémy s jídlem, ale „naučila se s tím žít." Ve stejné knize pak Griffin řeší svůj vztah s nejstarším bratrem Kennym, se kterým odmítala být ve stejné místnosti.

Na televizních obrazovkách se poprvé objevila v reklamě na Chicago White Sox a poté s ní několik Chicagských agentur uzavřelo smlouvu. Ve věku osmnácti let Kathy přemluvila rodiče aby se přestěhovali do Los Angeles a pomohli jí tak stát se slavnou. V tom samém roce začala Kathy navštěvovat Kalifornskou improvizační skupinu.

Kathy Griffin se začala objevovat v malých rolích v seriálech jako Tak jde čas, Fresh Prince, Akta X, Ellen nebo Pohotovost nebo ve filmech jako Čtyři pokoje a Pulp Fiction: Historky z podsvětí. Větší role se dočkala v roce 1996 v seriálu Správná Susan, kde si zahrála po boku Brooke Shields. Mezitím Kathy vystupovala po různých stand up show včetně dvou odvysílaných speciálů na HBO.


4.11.1960
Oak Park, Illinois, USA
Kathy Griffin csfd

Cursed FriendsMupetiSammyho dobrodružství 3DShrek: Zvonec a konecVegas Baby100% blondDinotopie: Výprava za kamenem SlunceMalá vada na kráseZtroskotaná láskaBeethoven 5On EdgeA Diva's Christmas CarolEnemies of LaughterLev ze Země OzPraktikantkaCan't Stop DancingDill ScallionMuppeti z vesmíruWho's the Caboose?Courting CourtneyTrojská válkaCable GuyBarefoot Executive, TheBig NewsČtyři pokojeIt's Pat: The MoviePulp Fiction: Historky z podsvětíMedusa: Dare to Be TruthfulKlaun ShakesNenarozenýSearch PartyUnconventionalTYLopezAmerický tátaWhitneyGleeObhájciZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiJust for LaughsV těle boubelkySmetánkaOšklivka BettyCheap Seats: Without Ron ParkerSpidermanStripperellaCo nového Scooby-Doo?Half & HalfVtipálkové Crank YankersSimpsonovi


Aktualizace osobnostního profilu Kathy Griffin: 18.4. 2024 20:30