Antje Traue 43 let


Antje Traue se narodila ve městu Mittweida, v německém Sasku. Její herecká kariéra začala ztvárněním role Johanky z Arku ve školním představení. V šestnácti byla obsazena do hlavní role projektu mezinárodní mnichovské Art Lab, jménem "Hip Hopera" (původně muzikálu "West End Opera"). Vystupovala v projektu čtyři roky, během kterých se objevila na pódiích po celém Německu, Evropě a také v New Yorku. Následně si otevřela cestu i do filmového světa. Zahrála si v několika filmech a televizních projektech, jako Kleinruppin Forever, Berlin am Meer a Phantomschmerz.

Definitivní antré do Hollywoodu pro ní ale znamenala role hlavní ženské záporáčky v blockbusteru Muž z oceli z roku 2013, v režii Zacka Snydera a produkcí Chrisophera Nolana. Zahrála si v něm drsnou kryptoňanku vedle hvězd, jakými jsou Russell Crowe nebo Kevin Costner.


18.1.1981
Mittweida, Karl-Marx-Stadt, Východní Německo
Antje Traue csfd

FlashDie BilderkriegerinAn seiner SeiteGefangenKönig der RabenDas Ende der WahrheitDie Freundin meiner MutterBalónV zápalu hryEs war einmal in Deutschland...OasisZvědové míruCriminal: V hlavě zločinceDespite the Falling SnowJak napálit bankuDer Fall BarschelDáma ve zlatémGangy BerlínaSedmý synMuž z oceli5 Days of WarBolest bez příčinySymptom PandorumBerlin am MeerKleinruppin ForeverVerlorene KinderHerzogparkDie Macht der KränkungDarkMísto činuDead EndVolejte policii 110Berlínská miseNepříteli nablízkuTempelWeinbergPřípady Anniky BengtzonovéSpeciální tým Kolín


Aktualizace osobnostního profilu Antje Traue: 17.11. 2023 17:19