Anitra Ford 0 let


Americká modelka a herečka Anitra Ford se narodila v lednu 1942 v Kalifornii jako Anitra Joy Weinstein. V ranném mládí se věnovala divadlu, ale už počátkem 60. let je z ní úspěšná modelka jak na západním pobřeží USA, tak i v New Yorku. Díky jejímu exoticky smyslnému vzhledu si jí v roce 1972 vybral Bob Barker do televizní soutěže THE PRICE IS RIGHT, kde se Anitra spolu s další modelkou Janice Penningtonovou staly prvními tzv. Barkrovými kráskami (soutěž se vysílala 35 let až do roku 2007 na stanici CBS).

Ve druhé polovině sedmdesátých let si zahrála v jednotlivých epizodách tehdejších populárních seriálů jako byly BARETTA (1975), S.W.A.T. (1975) a STARSKY A HUTCH (1975 a 1977). Poté se stáhla do ústraní a v současné době se věnuje fotografovaní a psaní poezie. Rovněž vystavuje v uměleckých galeriích v Kalifornii.


3.4.2024
California, USA
Anitra Ford csfd

Nejtěžší yardWonder WomanMesiáš zlaStaceyÚtok včelích panenekPřevýchovný táborWhere Does It Hurt?The Love MachineThe OscarSalemBarettaS.W.A.T.Starsky a HutchV ulicích San FranciscaBanacekSearchColumboMonty NashThe Odd CoupleLove, American StyleMannixMatch Game PMThe New Price Is Right


Aktualizace osobnostního profilu Anitra Ford: 3.4. 2024 16:45