Daniela Denby-Ashe 45 let


Daniely otec Miroslaw Pszkit je původem Polák, který se přestěhoval do Anglie ve 12 letech, matka je Francouzka narozená v Anglii. Daniela mluví plynně anglicky, francouzsky a polsky. Předtím, než se její rodiče vzali, údajně použili telefonní seznam, ve kterém hledali vhodné anglicky znějící příjmení, protože pro Angličany bylo obtížné vyslovovat jméno Pszkit. Jeden našel "Denby", druhý "Ashe", a protože se nedokázali dohodnout, které vybrat, rozhodli se pro složeninu těchto dvou jmen.

Je kuřačka. Její záliby jsou jízda na koni, nakupování, móda. Je svobodná. Žije se svou matkou, otcem a bratrem v severním Londýně. Je pyšná na své polské kořeny (od 5 do 15 let navštěvovala každý víkend katolickou polskou školu, kde se učila polskou historii a jazyk, a spoustu času trávila také u svých polských prarodičů.)


9.8.1978
Londýn, England, Velká Británie
Daniela Denby-Ashe csfd

Heidi: Queen of the MountainMaxwellThe Family ManIs Harry on the Boat?Absolutely Fabulous: Absolutely Not!101 Dalmatian Street ShortsWaterloo RoadMoje rodinaVraždy v MidsomeruCrooked HouseTorchwoodLáska v bílém pekleThe Afternoon PlayZachraň mě!


Aktualizace osobnostního profilu Daniela Denby-Ashe: 26.4. 2024 20:36