Gemma Atkinson 39 let


Gemma Louise Atkinson se po získání General Certificate of Secondary Education na střední škole v Castlebrook vrhla na dráhu britské seriálové hvězdy, mediální glamour girl a příležitostné filmové a divadelní herečky. Zúčastnila se také několika reality show. Je 175 cm vysoká a má zelené oči.

V roce 2006 podstoupila chirurgické zvětšení prsů a se svou novou velikostí 34E se zařadila do dlouhého zástupu svých britských kolegyň z glamour modelingu – Katie Price, Karima Adebibe, Kelly Brook a nespočet dalších. Fotí především spodní prádlo pro komerční účely, také se často vyskytuje na stránkách pánských magazínů (FHM, Loaded, Maxím a další). Je třeba zdůraznit, že se díky modelingu stala ve Spojeném království velmi populární.

V rámci svých mediálních aktivit se věnuje promoakcím a charitativní činnosti. Stává se tak tváří a patronkou nejrůznějších společenských událostí. Z jejího osobního života se na internetu vyskytují informace o jejích vztazích s fotbalisty Christianem Ronaldem a Marcusem Bentem a s účastníkem Britain´s Got Talent Liamem Richardsem. V současné době je na šňůře londýnského West Endu se hrou Calendar Girls.


16.11.1984
Bury, Velký Manchester, England, Velká Británie
Gemma Atkinson csfd

Cain HillFeverConfusion of Tongues, TheNight of the Living 3D DeadZáhada Hory mrtvýchAirborneHow to Stop Being a LoserKlub BaselineNoční vlkBoogie WoogieZákon a pořádek: Spojené královstvíHollyoaks: In the CityWaterloo RoadHollyoaks: Let LooseHollyoaks: After HoursHollyoaksCasualtyPoldovéGemma & Gorka: Life Behind the LensMistři švindluRaising the DeadThe British Soap Awards 2016The British Soap Awards 2015Celebrity ChaseThe Hamster WheelThe BRIT Awards 2008The British Soap Awards 2007Soapstar SuperstarThe British Soap Awards 2006The British Soap Awards 2006: The PartyThe British Soap Awards 2005The British Soap Awards 2003The British Soap Awards 2002The British Soap Awards 2001The Saturday Show


Aktualizace osobnostního profilu Gemma Atkinson: 31.10. 2023 22:12