Darren Shahlavi (1972 - 2015)


Darren Majian Shahlav se narodil 5.srpna 1972 a anglickém Stockportu. Je filmovým hercem a kaskadérem. Zajímavostí je to, že pracoval také jako bodyguard pro Bruce Willise a Patricka Swayzeho. Několikrát si již také vyzkoušel práci choreografa bojových scén.

V roce 2006 se objevil ve velkofilmu 300: BITVA U THERMOPYL. Další rok si zahrál společně s Marcem Dacascosem v akčním sci-fi AGENT Z VESMÍRU či s Jasonem Stathamem ve fantasy filmu VE JMÉNU KRÁLE. Dalším významným počinem v Shahlaviho filmografii je účast ve veleúspěšném akčním sci-fi STRÁŽCI - WATCHMEN (2009).

V roce 2010 by se měl Darren objevit v akčním filmu BORN TO RAISE HELL společně se Stevenem Seagalem a také v jednom hongkongském snímku s Donnie Yenem v hlavní roli.


5.8.1972
Stockport, Cheshire, England, Velká Británie
14.1.2015
Los Angeles, California, USA
Darren Shahlavi csfd

Kickboxer: VengeanceKrvavý obchodHigh MoonBorealisVoják 3: Na domácí frontěZásilkaAladdin a lampa smrtiHangár 14Červená KarkulkaCesta smrtiIp Man 2Strážci - WatchmenAgent z vesmíruVe jménu krále300: Bitva u ThermopylMerlinův učeňSlimákBloodRayneSám v temnotěFinal CutJimmy Glick v LalawooduKlub zneuctěnýchMeltdownBeyond the LimitsSometimes a HeroJsem agentG.O.D.Legie mrtvýchXtreme WarriorsLethal CombatHostile EnvironmentDian zi ge men zhan shiKrvavý měsícTai ji quanAnděl v plamenechBai bian xing junMatira ang matibayStrážní anděléGwang Tin Mat LingLong kua si hai zhi zhi ming qing renRen pi deng longHero's BloodPlaneta Metal HurlandContinuumOnce Upon a Time in WonderlandRudá vdovaArrowStrážce spravedlnostiMortal Kombat: Legacy


Aktualizace osobnostního profilu Darren Shahlavi: 17.2. 2024 19:18