Ronnie Coleman 59 let


Ronnie Dean "Big Ron" Coleman se narodil 13. května 1964 v Monroe v Louisianě a vyrůstal v Bastropu. Je to americký profesionální kulturista, který drží sdílený rekord, stejně jako Lee Haney, osm vyhraných kulturistických titulů Mr. Olympia v řadě za sebou. A také drží rekord 26 vyhraných soutěží jako IFBB (International Federation of BodyBuilders) profesionál. Je vysoký 1,8 metrů a jeho soutěžní váha se pohybovalo okolo 135 kilogramů, mimosotěžní váha byla až 150 kilogramů.

V roce 1995 vyhrál Canada Pro Cup svoji první soutěž jako profesionál a o rok později svoje vítězství zopakoval. V roce 1997 vyhrál The Russian Grand Prix. Svůj první titul Mr. Olympia získal v roce 1998.

Díky své kulturistické profesi procestoval místa jako Čína, Brazílie, Austrálie a mnohá další. 9. prosince 2004 Ronnie Coleman zavítal také do České republiky, kde se s ním mezi prvními setkal prezident SKFČR (Svaz kulturistiky a fitness České republiky) Stanislav Pešát, kulturista Pavol Jablonický a herec Jiří Krampol.

Ronnie Coleman je křesťan v prosinci 2007 se ve věku 43 let poprvé oženil. Jeho žena se jmenuje Christine Achkar Coleman a mají spolu dvě dcery Jamilleah a Valencia Daniel.


13.5.1964
Bastrop, Louisiana, USA
Ronnie Coleman csfd

Chris Cormier: I Am the Real DealRonnie Coleman: The KingDare2Dream: The Flex Wheeler StoryGeneration IronRonnie Coleman - InvincibleRonnie Coleman - RelentlessRonnie Coleman - On the RoadRonnie Coleman - The Cost of RedemptionRaw Iron: The Making of 'Pumping Iron'Ronnie Coleman - The Unbelievable!!Ronnie Coleman - The First Training Video


Aktualizace osobnostního profilu Ronnie Coleman: 4.11. 2023 00:25