Alimi Ballard 46 let


Americký herec s africkými kořeny Alimi Ballard se narodil 17. října 1977 v newyorském Bronxu v USA. Svou první hereckou příležitost dostal už ve svých šestnácti letech v nepříliš úspěšném seriálu LOVING. O dva roky později, v roce 1995 si zahrál v seriálech NEW YORK UNDERCOVER a THE CITY. Další větší role přišla za další dva roky, když si zahrál v dalším seriálu ARSENIO, ale hlavně dostal roli Quizmastera Alberta v poměrně populárním seriálu SABRINA, MLADÁ ČARODĚJNICE. V roce 1998 pak konečně přišla i první filmová role, a to Bobby Rhue ve snímku DRTIVÝ DOPAD. Na konci roku 1999 se objevil také v seriálu MALCOLM & EDDIE.

V roce 2003 se objevil v roli hudebního producenta v jednom dílu KRIMINÁLKA LAS VEGAS, v krátkém snímku STUDIO CITY, v televizním seriálu SHE SPIES a ve filmu VZKVÉTAJÍCÍ MĚSTO. V roce 2004 ještě natočil film BLACK CLOUD, ale to už přišlo v roce 2005 asi jeho nejdůležitější rozhodnutí, když přijal nabídku na roli agenta Davida Sinclaira v seriálu VRAŽEDNÁ ČÍSLA. Hrál skoro ve všech dílech seriálu a také se stalo jednou z jeho hlavních hvězd.

V roce 2009 pak namluvil roli Falcona v animovaném seriálu THE SUPER HERO SQUAD SHOW a v roce 2011 přijde do kin snímek RYCHLÁ A ZBĚSILÁ PĚTKA, kde si zahrál roli Fusca.

Alimi už několik let žije s herečkou Dior Raye, s níž má i dvě děti. Je to také vášnivý sběratel komiksů a kromě filmů a seriálů si v roce 2003 zahrál i v hudebním videoklipu k písni Hip Hop Hooray od skupiny Naughty by Nature.


17.10.1977
Bronx, New York City, New York, USA
Alimi Ballard csfd

Kings of L.A.Hotel smrtiCall Me KingTouched the FilmLost AngelsSanta ConThe InsomniacRychle a zběsile 5Black CloudThree Days of RainLittle RichardTen nejlepšíDrtivý dopadJeden z nás lžeZelenáčAnimal KingdomKrálovna jihuAll RiseNámořní vyšetřovací služba L. A.DoktořiDoom PatrolZbrojniceDobrý doktorJak prostéMámaLuciferQueen SugarMyšlenky zločince


Aktualizace osobnostního profilu Alimi Ballard: 4.11. 2023 20:38