Musetta Vander 60 let


Vlastním jménem Musetta van der Merwe. Tato filmová a seriálová herečka vyrostla v JAR bez nejzákladnější moderní vymoženosti - bez televize! K filmu ji přivádí radio, dětské knížky a víkendové návštěvy kina. I přes to Mussetta, dcera učitelky baletu, neměla k zábavnímu průmyslu nikdy daleko. Poprvé vystoupila na jevišti již ve 4 letech a za celé dětství měla mnoho dalších baletních vystoupení. Krátce po ukončení školy se sama stala učitelkou baletu.

Díky kritikou přijaté roli v divadelní hře Soweto's Burning pojednávající o mezirasových poměrech v JAR se ji otevřely dveře na filmové plátno. Účinkovala v epizodních rolích v takových televizních seriálech jako jsou například TO JE VRAŽDA, NAPSALA (1984), BABYLON 5 (1994), STAR TREK: VOYAGER (1995) nebo HVĚZDNÁ BRÁNA (1997). Pod režijní taktovkou svého manžela Jeffa Celentana si zahrála ve filmech POD BLÁZNIVÝM MĚSÍCEM (1995) a GUNSHY (1998). Mimo to si zahrála po boku Kevina Klinea, Kennetha Branagha a Willa Smithe ve WILD WILD WEST (1999) nebo po boku George Clooneyho a Johna Turturra v BRATŘÍČKU, KDE JSI? (2000).


26.5.1963
Durban, Jihoafrická republika
Musetta Vander csfd

Deadly DrawNenávistShineSpreading Darkness$elfie ShootoutThe Better Half5 Hour FriendsUnder the BedJohnnyBreaking PointTransylmaniaRaptor Island 2: Raptor PlanetSay It in RussianMXŠ: Mimořádně extrémní špiónStrašidelný hradMosquito ManWhat's Up, Scarlet?Zelená je trávaForbidden WarriorBratříčku, kde jsi?CelaMollyWild Wild WestGangsteři z Atlantic CityAmerican HeroMortal Kombat 2: VyhlazeníDark Mist, TheOblivion 2: BacklashLovec stínů 3Pod bláznivým měsícemProject: MetalbeastTajná sílaOblivionOperace MonolithMstitelCrime of CrimesEndangered, TheHavaj 5-0Swedish DicksNámořní vyšetřovací službaFrasierHvězdná bránaShe SpiesXenaSecret Agent ManSyn plážeStar Trek: Vesmírná loď VoyagerKomando


Aktualizace osobnostního profilu Musetta Vander: 31.10. 2023 04:05