Liya Kebede 46 let


Liya Kebede, mezinárodní topmodelka, herečka a filantropka, hrající hlavní roli ve filmu KVĚT POUŠTĚ režisérky Sherry Hormann. Její dřívější filmy zahrnují OBCHODNÍKA SE SMRTÍ (2006) s Nicholasem Cagem a Bridget Moynahan (2006) a KAUZU CIA (2007) Roberta De Nira s Mattem Damonem a Angelinou Jolie v hlavních rolích.

Dalším zapojením Kebede do afrických záležitostí se stalo ustavení Nadace Liya Kebede (www.theliyakebedefoundation.org), jejímž posláním je snížit úmrtnost rodiček i novorozenců a zlepšovat zdraví a podmínky matek, dětí po celém světě s důrazem na Afriku. Zapojení Kebede do nadace je podpořeno její prací jako vyslankyně dobré vůle pro Světovou zdravotnickou organizaci při OSN. Kebede doufá, že informováním o těchto problémech přispěje k větší ochotě mezinárodních společností i místních vlád financovat péči o matky a jejich děti.


3.1.1978
Addis Abeba, Etiopie
Liya Kebede csfd

Nicky Larson: Agent amatérInnocenceSambaIn the WoodsNejvyšší nabídkaKapitálPo stopách MarsupilamihoČerné zlatoKvět pouštěKauza CIAObchodník se smrtíThe Victoria's Secret Fashion ShowThe Victoria's Secret Fashion Show


Aktualizace osobnostního profilu Liya Kebede: 17.11. 2023 18:53