Jorja Fox 55 let


Jorja Fox, celým jménem Jorja-An Fox, se narodila 7. července 1968 v New Yorku. Otec pochází z Kanady a matka měla belgicko-kanadské kořeny. Dětství strávila v Melbourne Beach na Floridě a později se přestěhovala do Los Angeles. Má staršího bratra Jeffa.

Kromě Pohotovosti se objevila ve filmu Memento (2000, režie Christopher Nolan) a v několika nepříliš slavných seriálech. V poslední době je známá hlavně jako představitelka Sary Sidle v úspěšném seriálu Kriminálka Las Vegas.

Kromě herectví se věnuje cestování, hře na kytaru a zpěvu. Má několik domácích zvířat a je zapřísáhlou vegetariánkou Podílela se na zakládání divadelní společnosti v Los Angeles, ve které působí nejen jako herečka, ale také scénáristka a režisérka.


7.7.1968
New York City, New York, USA
Jorja Fox csfd

Mapa dokonalých maličkostí3022ChiefsCSI: Immortality3 Weeks to DaytonaNext ExitDown with the JonesesMementoForever FabulousHungry Bachelors Club, TheVesmírná pastHow to Make the Cruelest MonthFrankensteinův důmAlchemySmolařiDěsná hlínaHappy Hell NightThe Kill-OffKriminálka VegasKriminálka Las Vegas


Aktualizace osobnostního profilu Jorja Fox: 17.11. 2023 19:00