Anna Semenovič 44 let


Anna Grigorievna Semenovič se narodila 1. 3. 1980 v Moskvě. Od dětství se věnovala krasobruslení, vystudovala Moskevskou státní akademii tělovýchovy a v kategorii tanečních párů dosáhla s partnery Maximem Kochanovem, Romanem Kostomarovem a Denisem Samokhinem řady sportovních úspěchů. V sezóně 1995-1996 obsadila 3. místo na NHK Trophy. O rok později zvítězila na Finlandia Trophy a své prvenství obhájila v sezóně 1997-1998, kdy dosáhla 3. místa na mistrovství Ruska a na Amerikan Trophy. V roce 2000 získala bronzovou medaili na ruském šampionátu, ale krátce na to byla po zlomenině menisku nucena vrcholový sport opustit.

Díky své nepřehlédnutelné sošné postavě, otevřené povaze a komediálnímu talentu má Anna Semenovič ty nejlepší předpoklady také pro hereckou profesi, čehož si brzy všimli ruští televizní a filmoví tvůrci. Kromě bezpočtu reklam a videoklipů má Anna na svém kontě řadu menších rolí v komediálních a romantických seriálech - v roce 2004 to byly CHOLOSTJAKI a BALZAKOVSKIJ VOZRAST..., v témže roce si zahrála i drobnou roličku v Bekmambetovově NOČNÍ HLÍDCE. V roce 2005 následoval seriál STUDENTY a OBRESHENNAJA STAŤ ZVEZDOJ a o rok později série KLUB a rodinný sitkom PAPA NA VSE RUKI - jakási ruská na hlavu postavená obdoba KUTILA TIMA. U Bekmambetova si Anna znovu zahrála ve snímku IRONIYA SUDBY. PRODOLZHENIE (2007), ale mnohem výrazněji na sebe upozornila téhož roku v ruské verzi sitkomu SPRÁVNÁ SUSAN - VSJA TAKAJA NEZAPNAJA, ve vkterém získala hlavní roli Saši Strelkinové poté, co v castingu předčila své konkurentky z pěvecké i herecké branže Žannu Friske a Ksenyi Sobchak. S druhou z nich se v roce 2008 sešla při natáčení zdařilé parodie na špionážní a válečné snímky (zejména na proslulých SEDMNÁCT ZASTAVENÍ JARA) GITLER KAPUT!, ve které Anna Semenovič v hlavní roli radistky Ziny skvěle uplatnila jak své ženské půvaby tak smysl pro humor a schopnost podělit se o něj s diváky. Režisér Maryus Vajsberg (Balchunas) se na úspěch snímku rozhodl navázat a v létě 2009 zahájil realizaci filmu CHERCHE LA FAM! (NAPOLEON KAPUT!) jehož premiéra je plánována na leden 2011. V roce 2009 nabralo ostatně Annino pracovní tempo hodně vysoké obrátky, když kromě postavy Mariny ve snímku UKROSHCHENIE STROPTIVYKH a role v komedii s fantastickými motivy LIMUZIN (premiéra 2010) zvládla i postavu Barbi - Máši v televizním projektu ZOLOTOY KLYUCHIK.

Anna Semenovič se mimo jiné věnuje také dabingu - v ruské verzi KUNG-FU PANDY namluvila v roce 2008 postavu zmije, kterou v originále mluví Lucy Liu. Vzhledem k tomu, že Anna Semenovič nedávno ve zdraví oslavila své 30. narozeniny a její elán a energie se zdají být nevyčerpatelné, máme se z její strany patrně i v budoucnu na co těšit.


1.3.1980
Moskva, Rusko, Sovětský svaz
Anna Semenovič csfd

Garděmariny 1787Ljubov i monstryThe Rose in the FlameZoluškaNěvidimkiPoljarnij rejsTri bogatyrjaBolšaja ržakaKrasnaja ŠapočkaRževskij protiv NapoleonaNovyje priključenija AladdinaUkroščenije stroptivychHitler kaput!Ironie osudu IIDenní hlídkaNoční hlídkaDoktor RichterIvanovy-IvanovySalsaLitějnyjBolšaja raznicaObrečjonnaja stat' zvězdojStuděntySlava, Anna Semenovich: Bumerang


Aktualizace osobnostního profilu Anna Semenovič: 12.10. 2023 01:20