Minka Kelly 43 let


Herečka irského a francouzského původu Minka Dumont Kelly se narodila 24. června roku 1980 v Los Angeles, ve státě California, USA. Její dětství ovšem nepatřilo k nejšťastnějším, protože ji a její matku opustil otec, kytarista skupiny Aerosmith, Rick Dufay. Její matka Maureen Kelly se v té době živila jako "showgirl" v Las Vegas. Ovšem jako náctiletá se s otcem opět udobřila na společném výletě v Novém Mexiku.

Poté byla obsazena do role v seriálu FRIDAY NIGHT LIGHTS, kde hrála postavu jménem Lyla Garrity. Zde už se dostavil první úspěch a New York Times označil její výkon za "srdcervoucí". V roce 2007 byla obsazena do svého prvního filmu, který nese název THE KINGDOM, kde si zahrála po boku Jamieho Foxxe a Jennifer Garner. V roce 2009 se objevila v menší roli v úspěšném dramatu (500) DAYS OF SUMMER, kde si zahrála dívku jménem Autumn.

V současné době se spíše specializuje na boj proti rakovině prsu prostřednictvím internetového serveru Funnyordie.com, kde s ní působí i tak zvučná jména jako například Alyson Hannigan nebo Emily Deschanel. Příští rok se ale opět ukáže na filmových plátnech a to konkrétně v hororovém snímku THE ROOMMATE, kde si zahraje univerzitní studentku Saru.


24.6.1980
Los Angeles, California, USA
Minka Kelly csfd

Lansky: Příběh mafieShe's in PortlandDům na plážiNoční lovecNakedLabutí píseňPapá Hemingway: Pravdivý příběhThe World Made StraightKomorníkSearching for SonnySpolubydlícíZkus mě rozesmátTrue Love500 dní se SummerBody PoliticKrálovstvíState's EvidenceThe Pumpkin KarverDevil's HighwayEuforieTitansBullPanenka JaneThe PathMuž hledá ženuJá a robotFull CircleCharlieho andílci


Aktualizace osobnostního profilu Minka Kelly: 6.4. 2024 07:25