Jamie Luner 52 let


Jamie Luner (vlastním jménem Jamie Michelle Luner) se narodila 12. května 1971 v Kalifornii. Je dcerou herečky Susan Luner a obchodního zástupce Stuarta Lunera. Rodiče se rozvedli, když byly Jamie tři roky. Má o tři roky staršího bratra Davida.

Když ji kuchařina omrzela, vrátila se v roce 1993 do televize. Objevila se v seriálech ŽENATÝ SE ZÁVAZKY nebo DIAGNÓZA VRAŽDA. Brzy dostala nabídku na jednu z hlavních rolí v seriálu SAVANNAH (1996), který byl ale také zanedlouho zrušen.

V letech 1997 – 1999 se Jamie objevila ve dvou sezonách seriálu MELROSE PLACE. Poté byla obsazena do seriálu PŘÍPAD PRO SAM, kde hrála do roku 2000. V posledních letech se objevuje především v televizních filmech, například PÁTÁ OBĚŤ, BOD ZVRATU, NEDŮVĚRA nebo MĚSTO V PLAMENECH.


12.5.1971
Palo Alto, California, USA
Jamie Luner csfd

For Better or WorseLost & Found in RomeTell Me I Love YouThe Christmas High NoteMy Adventures with SantaDeadly RunwayA Lover BetrayedNebezpečná záměnaOsudové přítelkyněThe Bride He Bought OnlineThe Perfect BossV náruči mociVražedné kráskyStalked at 17Walking the HallsMěsto v plamenechNedůvěraThe 36th Annual Daytime Emmy AwardsNukleární katastrofaDokonalé manželstvíThe SuspectCizinec v mé posteliSlepá nespravedlnostBod zvratuWarriorPátá oběťMilenci na horáchIntrikánkaObchodník s láskouSetkáníSt. Tammany Miracle, TheProč moje dcera?Murder in the FirstCode BlackVolejte SauloviLamači srdcíTrue Blood: Pravá krevMyšlenky zločinceSlunečno, místy vraždyLovci duchůKriminálka Las VegasRodinná válkaNámořní vyšetřovací služba10-8: Officers on Duty


Aktualizace osobnostního profilu Jamie Luner: 17.11. 2023 20:13