Juna Itó 40 let


Yuna Ito se narodila 20. září 1983 v Losa Angeles. Má mladšího bratra jménem Johnny. Rodina se později odstěhovala do Oahu na Hawaii, kde Yuna zůstala až do začátku své pěvecké kariéry v Japonsku. Již od nízkého věku snila stát se zpěvačkou, od doby kdy slyšela zpívat Celine Dion. Ve věku patnácti let jí byla nabídnuta hudební smlouva, ale tu odmítla s vysvětlením: "koukali na mě jako na holku a ne jako na zpěvačku". Když Ito řekla svým rodičům o svých plánech stát se zpěvačkou, nesouhlasili s její volbou. Chtěli aby normálně chodila do školy a potkala "milého kluka". Ale Ito s rodiči nesouhlasila. V roce 2001 vystudovala McKinleyovu střední školu a v roce 2003 se odstěhovala do Japonska.

Později Ito vydala svůj třetí singl "Precious". Píseň obsahovala dvě b-strany a to "I'm Free" and "Secret". Posledně jmenovaného je spoluautorkou a bylo to poprvé, kdy se podílela na jednom ze svých singlů. V roce 2006 Ito vydala další tři singly a to "Stuck on You", "Losin" a "Truth". Singl "Truth" opět vydala pod jménem "Reira hraje Yuna Ito" a byl použit jako úvodní píseň k filmu NANA 2 ve kterém Ito opět ztvárnila Reiru Serizawu.

Ito začala rok 2007 vydáním debutového alba "Heart". To bylo oceněno jako Double Platinum od Asociace nahrávacího průmyslu v Japonsku. V březnu vydala sedmý singl, "I'm Here" a následně v červnu singl "Mahaloha" na kterém spolupracovala s Micro z kapely Def Tech a koncem roku vydala devátý singl "Urban Mermaid". Její desátý singl nazvaný Anata ga Iru Kagiri: A World to Believe In byl vypuštěn 16. ledna 2008 a je duetem se Celine Dion. Když Dion slyšela Itoininu interpretaci její písně dostala nápad na duet. Dion vydala původně tuto píseň na svém albu Taking Chances. Píseň byla použita v reklamě na au LISMO (japonský mobilní telefon). A World to Believe In byl nominován na Nejlepší společné video na japonské MTV Video Awards 2008, ale prohrál s "Last Angel" od Kumi Koda.

V březnu se Ito stala mluvčí Proaktivu, léku proti středně těžké formě akné a hrála v reklamě spolu se svou písní "Tokyo Days" jako znělkou. V červnu 2008 spolupracovala s populárním japonským hudebním producentem Takeshim Kobayashim a ruským dirigentem Mikhailem Pletnevem na písni "Gate" ke stejnojmenému dokumentárnímu filmu. Její jedenáctý singl nazvaný "Miss You" byl vypuštěn 3. září 2008 a byl použit jako úvodní píseň pro džus jménem Ito En Vitamin Fruit.


20.9.1983
Los Angeles County, California, USA
Juna Itó csfd

Nana 2NanaSecret GirlsChris Pierce - Trouble Man


Aktualizace osobnostního profilu Juna Itó: 26.4. 2024 22:36