François Chau 64 let


François Chau se narodil 26.10.1959 v hlavním kambodžském městě Phnom Penh. Jako šestiletý se s celou rodinou, která je čínsko-vietnamského původu, přestěhoval do Saigonu ve Vietnamu. Jejich pouť po roce ale pokračovala, kvůli právě vznikajícímu vietnamskému válečnému konfliktu rodina zamířila do Francie. Po dalším roce se stěhují do Washingtonu, D.C., kde se rodina konečně usadila a mladý Chau zde začal chodit do školy. Po dokončení studia vyráží na opačné pobřeží USA a v Los Angeles začíná svojí rozmanitou filmovou, či spíše televizní kariéru.

V současné době spolupracuje na menších i větších projektech. Naposledy například účinkuje jako Jules-Pierre Mao, otec Julie Mao, v nově vznikajícím sci-fi seriálu stanice SyFy The Expanse (2015).


26.10.1959
Phnom Penh, Kambodža
François Chau csfd

Raya a drakBirds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)Fáze zamilovanostiThe Last TourKluk od vedleNašrotThe OrdainedLightbulbPodnájemníkČekání na zázrak11. záříTemný úsvitHlava nehlavaPařížCo se vaří?Nebezpečná hloubkaPapírové střelySmrtonosná zbraň 4Pilní zlodějiTlouštík z Beverly HillsZraněnáČínský hlavolamShattered MindNení cesty zpětModrý tygrZabijákNarušiteléRychlý jako bleskŽelví nindžové 2: Tajemství kapalinyHirošima: město popelaŽelezný trojúhelníkTragický letG.I. Joe: The MovieAvatar: Legenda o AangoviThe PenguinBarryQuantum LeapNemocnice Chicago MedDobrý doktorFantasy IslandPoslední chlapThe Expanse: One ShipMagnum P.I.KlíšťákNámořní vyšetřovací služba


Aktualizace osobnostního profilu François Chau: 11.11. 2023 19:41