Brian Austin Green 50 let


Brian Green se narodil 15. července roku 1973 ve Van Nuys v Californii. Jeho rodiče se jmenují Joyce a George L. Green. Má také nevlastní sourozence, bratra Keithe a sestru Lorelei. Brianuv otec byl country-westernový umělec a často ho sebou brával na živá westernová představení, což v Brianovi mimo jiné vzbudilo zájem o svět hudby. Své prostřední jméno - Austin Brian dostal od svých rodičů v devíti letech, aby se odlišil od jiného herce se stejným jménem.

V roce 1996 vydal album "One Stop Carnival". Hudbě, zejména hip-hopu, se věnuje i nyní, a to především se svou produkční společností a vlastním nahrávacím studiem.

Další roli získal v seriálu RESURRECTION BLVD. (2000) jako "Luke Bonner", dále v nezávislém snímku PURGATORY FLATS opět jako "Luke Bonner nebo jako "Jack O'Malley" v kriminálním dramatu SOUTHSIDE (2003). Většinu rolí však získává jako televizní herec, ale např. v roce 2005 si zahrál sám sebe v akčním krimi dramatickém thrilleru DOMINO. V USA si Brian Austin Green opět získal své fanoušky, jenže tentokrát ne jako David z Beverly Hills 90210, ale jako "Derek Reese", neohrožený bojovník hnutí odporu, v televizním seriálu TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES (2007).

Se svou bývalou dlouholetou přítelkyní Vanessou Marcil, která s ním také hrála v seriálu BEVERLY HILLS, 90210 (1990), má syna Kassia Lijah Marcil-Greena, který se narodil 30. března 2002.


15.7.1973
Van Nuys, California, USA
Brian Austin Green csfd

Krásná katastrofaBootyologyLast the NightCross 3Války křížeNemrkejKřížVrah s chromovou maskouDívka z divočinyMonster HeroesNaléhavý případBody PoliticTak se mějVražedné fináleDominoFish Without a BicyclePomsta je sladkáSouthsideRonnieVýzvaLaws of DeceptionTátou proti své vůliA Friend's BetrayalDrahý románekShe Fought AloneKickboxer 2 - Cesta zpátkyAn American SummerKidBaby MCanterville Ghost, TheZlatá devadesátáThe ConnersBH90210MagnumKurz sebeovládáníWedding BandŠťastní až do smrtiAdults OnlyRobot ChickenZoufalé manželky


Aktualizace osobnostního profilu Brian Austin Green: 12.12. 2023 11:12