John Henson 56 let


John Henson je americký herec. Narodil se Joeovi a Barbare v roce 1967 dne 11. července v Stamfordu ve státě Connecticut jako John MorrIs Henson. Studoval na St. Luke's School ve městě New Canaan. Po dokončení střední školy nastoupil na univerzitu v Bostonu, kde začal studovat obor herectví.

Henson pochází z velké rodiny, má čtyři starší bratry: Dan Henson (prezident a generální ředitel GA Capital, Americas) a Frank Bubba, který učil na škole St. Luke's. Od roku 2000 byl ženatý s Corie Hirschtick. Později jejich manželství nevydrželo, rozpadlo se a v roce 2010 si vzal Jill Benjamin.


11.7.1967
Stamford, Connecticut, USA
John Henson csfd

Stab That CakeLate Night with Seth MeyersNoční Show Jimmyho FallonaDrtivá porážkaDancing with the StarsCelebrity BlackjackThe SoupJimmy Kimmel Live!Conspiracy Zone, TheWho Wants to Be a MillionaireBest Commercials You've Never Seen, TheThe 17th Annual CableACE AwardsHoward SternGood Day L.A.Talk SoupEntertainment TonightEvening at the Improv, AnLaugh FactoryZamilovaná do vrahaBar HoppingTelevision Show with John Henson, ThePánská jízdaVetřelec 007Voltron: Legendární obránceAustin a AllyKurz sebeovládáníPenn Zero: Hrdina na půl úvazkuJmenuju se EarlJohn Henson Project, TheČarodějkyRemember WENNMaybe This TimeSpace Ghost Coast to CoastCaroline's Comedy Hour40 Most Awesomely Bad Dirrty Songs... EverBlink 182: The Urethra Chronicles


Aktualizace osobnostního profilu John Henson: 26.4. 2024 12:26