Blake Clark 78 let


Blake Clark je americký herec a komik. Jeho nejznámějšími rolemi jsou Chet Hunter ze seriálu Boy Meets World, Harry „The Hardware Store Guy“ ze seriálu Kutil Tim a role Otce z filmu 50x a stále poprvé. Clark namluvil psa Slinkyho ve třetím a čtvrtém díle série Toy Story, včetně muzikálu „Toy Story: The Musical“ z roku 2008, kdy roli převzal po svém blízkém příteli Jimu Varneym, který zemřel na rakovinu plic v roce 2000.

Byl obsazen do mnoha filmů Adama Sandlera, např. Vodonoš, Malý Nicky - Satan Junior, Mr. Deeds - Náhodný milionář, Osm bláznivých večerů, Když si Chuck bral Larryho, (J)elita ze střídačky, Machři nebo Pohádky na dobrou noc. Hostoval také v mnoha televizních seriálech, např. Kutil Tim, kde vedl železářství, a objevil se i v seriálu M*A*S*H.


2.2.1946
Macon, Georgia, USA
Blake Clark csfd

LeoHubieho HalloweenStarf*ckerToy Story 4: Příběh hračekJonny's Sweet RevengeTexas HeartŠest směšnýchHighland ParkMůj otec je šílenecRangoSon of MorningLaseuteu gatpadeoMachřiToy Story 3: Příběh hračekBoží květDostaňte agenta SmartaPohádky na dobrou nocSkandály ze života zvířatTvrdé paliceWyattovy párkyKdyž si Chuck bral Larryho(J)elita ze střídačkyCar BabesTady Reed FishRedneck Comedy Roundup50x a stále poprvéBack by MidnightLupiči paní domácíNesnesitelná krutostSvůdníkovo desateroMr. Deeds - Náhodný milionářOsm bláznivých večerůCorky Romano - Noční můra mafieŠpinavej JoeChléb a růžeKritický bodMalý Nicky - Satan JuniorMay DayKometaValerie FlakeVodonošNení co ztratitSám v leseComedy: Coast to CoastMaskaFatální instinktBeruškyHračkyNápoj lásky č. 9Tajemství hřbitovaKlaun ShakesTemný vítrFast FoodFešák JohnnyWiredLong Time GoneEliášův oheňStále v kurzuThe United States of Al


Aktualizace osobnostního profilu Blake Clark: 24.2. 2024 08:19