Brooklyn Decker 37 let


Brooklyn Decker se narodila 12. dubna 1987 v Ohio, USA. Jejím manželem není nikdo jiný než jeden z nejlepších tenistů světa američan Andy Roddick, za kterého se provdala v dubnu roku 2009.

Mezitím už má ovšem za sebou první hereckou zkušenost a to v seriálu OŠKLIVKA BETTY rolí Lexie. Objevuje se také v dalších seriálech a to už kvalitnějším seriálu CHUCK a u nás nepříliš známém ROYAL PAINS, kde hraje hlavní roli Paul Costanzo znamý hlavně ze seriálu JOEY. Její první celovečerní filmová zkušenost přichází s romantickou komedií ZKUS MĚ ROZESMÁT, kde už hraje po boku Adama Sandlera a Jennifer Aniston jednu z hlavních rolí. Komedie je velmi kladně přijata diváky, tak i kritiky a Brooklyn přijímá další roli a to ve filmu BATTLESHIP režírovaný pod taktovkou Peter Berga režiséra známých filmů jako třeba KRÁLOVSTVÍ nebo HANCOCK s Willem Smithem.

Brooklyina hvězda zřejmě začíná naplno zářit a herečka má před sebou jistě velmi slibnou kariéru a to jak modelingovou tak i filmovou.


12.4.1987
Kettering, Ohio, USA
Brooklyn Decker csfd

Holky soběAkordy na kordyCasual EncountersLovesongPravidla neplatíResultsŠoférBitevní loďJak porodit a nezbláznit seZkus mě rozesmátLipshitz Saves the WorldGrace a FrankieFriends with Better LivesNová holkaLiga snůChuckMilionový lékařOšklivka BettyExposure: Sports Illustrated Swimsuit 2011Když mně bylo 17Brooklyn Decker Threesome


Aktualizace osobnostního profilu Brooklyn Decker: 3.11. 2023 03:50