Lorraine De Selle 0 let


Lorraine De Selle se narodila roku 1951 v Miláně (některé internetové zdroje uvádějí datum narození 30. listopadu 1950 a místo narození Paříž). Její otec byl Australan a matka Francouzka. Když bylo Lorraine 16 let, přestěhovala se se svými rodiči do Austrálie, kde žila až do roku 1974. Zde pracovala v časopise pro ženy a v malé televizní redakci jako reportérka.

V roce 1977 Bruno Mattei obsadil Lorraine do důležité role Marie Black, nelítostné důstojnice ve filmu KZ9 LAGER DI STERMINIO. Tato role jí pomohla k dalším filmovým nabídkám, jako byl třeba Monicelliho VÝLET S ANITOU (VIAGGIO CON ANITA) – 1979 s Goldie Hawn v hlavní roli, kde se Lorraine představila jako Jennifer. Mezitím Lorraine dostává mnoho nabídek pro natáčení erotických filmů, jako byl například erotický horor s Laurou Gemser EMANUELLE IN AMERICA (1977) či komedie LA LICEALE SEDUCE I PROFESSORI (1979). K „černé“ Emanuelle s Laurou Gemser a režisérem Bruno Matteim se vrátila Lorraine ještě roku 1982 ve filmu VIOLENZA IN UN CARCERE FEMMINILE, kde hrála hlavní a krutou dozorkyni. Společně se pak ještě setkali i v posledním snímku této série EMANUELLE FUGA DALL´INFERNO (1983).

V roce 1978, se natáčela povídková komedie DOVE VAI IN VACANZA?, kterou režírovali Alberto Sordi, Luciano Salce a Mauro Bolognini. Lorraine De Selle si zde zahrála s Ugo Tognazzim a Stefanií Sandrelli v povídce SARÓ TUTTA PER TE v režii Bologniniho. V thrilleru VACANZE PER UNA MASSACRO (1980) hrála Paolu, dívku která udržuje sexuální poměr se svým švagrem. Hlavní roli Glorie Davis, která se, se svým bratrem a kamarádkou vydává do amazonských pralesů, aby získala podklady ke své diplomové práci o mýtusu kanibalismu místních indiánů, ztvárnila v hororu CANNIBAL FEROX (ŽENY OD HLUBOKÉ ŘEKY) – 1981. V roce 1984, pak naposledy hrála ve filmu, a to v hlavní roli Laury Schwarz v hororu BELVE FEROCI (DIVOKÁ ZVĚŘ).

Když opustila svět filmu jako herečka, objevila se ještě na televizní obrazovce. Zejména nutno připomenout seriál Sergia Martina RALLY (1988). S televizí měla ale zkušenosti již dříve (SAM ET SALLY – 1978, OPHIRIA – 1983 a další).


28.11.2023
Paříž, Île de France, Francie
Lorraine De Selle csfd

Divoká zvěřBlade Violent - I violentiViolenza in un carcere femminileŽeny od hluboké řekyLa casa sperduta nel parcoVacanze per un massacroGardenia, il giustiziere della malaI contrabbandieri di Santa LuciaLa liceale seduce i professoriPříběh beze slovTre sotto il lenzuoloUna donna di notteVýlet s AnitouDove vai in vacanza?Nero venezianoEmanuelle in AmericaIl ginecologo della mutuaKZ9 - Lager di SterminioNoi siam come le luccioleRallyCaccia al ladro d'autoreSanto, IIOphiriaReturn of the SaintSam et SallyDeodato HolocaustBanned Alive! The Rise and Fall of Italian Cannibal MoviesVideo Nasties: Moral Panic, Censorship & VideotapeU jezera


Aktualizace osobnostního profilu Lorraine De Selle: 28.11. 2023 16:21